21.11.2025, 09:11:58 xxx.xxx.224.101
Zrzavci:Je škoda, že už se asi zadavatelka neozve, jestli ji třeba něco z napsaného oslovilo, vedlo k zamyšlení se a tak.
Neozve. Asi čekala jiné odpovědi.
Zrzavci:Je škoda, že už se asi zadavatelka neozve, jestli ji třeba něco z napsaného oslovilo, vedlo k zamyšlení se a tak.
Neozve. Asi čekala jiné odpovědi.
Koně jsou plně extra kategorie…tam by měla být snad povinnost si odkroutit nějaký ten čas v nějaké stáji
Vidíte, já si myslím, že časově náročnější je pes. Protože ten se MUSÍ venčit + samozřejmě další aktivity. Kůň se v nejhorším zabaví sám ve výběhu s kámoši. Jenom musí majitel sehnat kvalitní ustájení a samozřejmě platit.
Ze zimního přikrmování ptáčků se stává špás,
Tak holt nenakupuji v obchůdku, ale u zemědělce. Mám 20 kg za 400 Kč. Jižní Čechy.
Tak pratelné ručníky používá kde kdo a že zvířata nejsou dezinfikovaná snad ví každý. Kromě Blesku.
Safra, že bych vykoupala v Savu své dva kocoury? Aby mě taky nenakazili? Když se s nimi mazlím a - ó hrůzo! - se mnou spí v posteli.
Se divím, že ještě žiju.
(jo a ještě - koňský koblížek klidně seberu rukou)
Ale píše.
Tak tak. Já to znám teda od koní, je to hodně podobné. Spousta majitelů začne s nadšením, chodí skoro každý den, pak dvakrát týdně, posléze dvakrát měsíčně a nakonec se kůň prodá.
Je. Cryptosporidium. Ale mně vadí bulvární způsob prezentace. Ano, může způsobit vážné zdravotní potíže, ale to obyč salmonelóza nebo campylobakterióza taky. To mi přijde horší balantidióza.
A proč jorkovi - aktivnímu zvířeti nedopřát právě proto, že je aktivní, dlouhé procházky?
Přesně tak. Loni nebo předloni vzala na turistický výlet po Novohradkách jedna paní yorka - pidi verzi. Průvodce na něj zpočátku koukal, co tam s ním jako hodlá dělat, čekalo nás 16 km. Bez problému.
To píšu kde?
který se rád zabaví, ale nebude vyžadovat přehnaně dlouhé procházky, abych vše stíhala.
Tady.
Reklama?
Návštěvník:https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/826913/sok-v-zoo-deti-libaly-zvirata-pokryta-vykaly-stovky-lidi-chytily-infekci.html#utm_content=freshnews&utm_term=zoo&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Postrádám informaci, o jakého parazita se jednalo. Takový článek pro mě nemá žádnou vypovídající hodnotu.
např. po cvičení nebo během menstruace).
Až na toto souhlas. Nejspíš zánět močových cest. Ale to měl vet vyhodnotit hned - za mě - třeba i výsledky z krve.
a to díky střevnímu hlístu.- Heterakis gallinarum
A to je zajímavá informace, to jsem nevěděla.
Tyhle škrkavky jsme vypitvali zrovan tento týden, ale z obyč domácí slepice. U těch pár bažantů, kteří se nám dostali pod ruku, jsme našli jenom syngamózu.
byťˇ jen podezření, že konkuruje koroptvi).
Vidíte, to mě nenapadlo. Ale asi to nebude o konkurenčním boji. Hromadněji se u nás začal objevovat v 19. století. A (nejen) koroptve začaly ubývat v důsledku změn spojené s kolektivizací. Velké šíré rodné lány pro drobnou zvěř nejsou značka ideál.
Taky trochu nerozumím, proč neproběhlo vyšetření moče a krve. To považuji za základ.
Foto těch papírku budete posílat nebo jak?
Jenže tady se dozvíte přesně takový rozptyl. Jedná se o smluvní ceny a každý vet je má jinačí.
To jsou všichni?
Ne, nejsou. Když budete chtít, další si dohledáte.
Nevím, proč sem zase taháte politiku. Vlastně vím.
Sardullah:
Ten první 👍Přesně takhle lehával můj první kocour - 3 nohy a ocas před obrazovkou. To jsem fakt hodně viděla!
a na jiného Polského vynálezce si neumím vzpomenout,
Třeba Fahrenheit, Szczepanik, Malinkiewicz… Pravda, Curie-Sklodowski je nejznámější.
I když - tady se Verča zmiňuje i o barfu a mase. To v těch předchozch pokusech o reklamu nebylo.