a teda na starý lednice pozor. ony sice fungují, tak je to třeba líto vyhodit, ale podívejte se někdy, kolik to žere proudu.
To sice jo, ale - první lednice mi vydržela 25 let, první automatická pračka 16 let, bojler a sporák jsem “zdědila” s bytem - bojler za 30 let vyměněn potřetí (nevím, jestli je to hodně nebo málo), sporák zatím jednou.
Ale jo… ono to začíná pěkně pozvolna, pomaloučku, polehoučku , potichoučku takže se nekoná žádná šokovka….nic lepšího jsem nenašla… vše ostatní je na mě moc auf a hlavně po týdnu jsem pak na to úplně alergická…
Si to schválně přehraju.🙂 Jenže já to mám už stejně zafixované jako toho žraloka, který na mě vybafne.
Já se přiznám, že telefonům nehovím vůbec… pro mě to jsou prostě všechno černý placky… prostě to je věd, kterou se zabývat nehodlám a za jablko bych ty prachy v životě nedala, no manžel má jiný názor a teda je to jeho věc jeho prachy. Jako u mě je to jedno, i kdybych měla ten nejchytřejší telefon na světě, tak po něm budu chtít abych si zavolala, poslala SMS a aby mě ráno vzbudil do práce…no a teda jasně bude sloužit i jako foťák a příležitostně jako navigace…
Co mě teda irituje je, že moje “hloupá” tlačítková motorola uměla jednoduše nastavit melodii, písničku jako zvonění, jako tón SMS, stačilo dát v nastavení u té písničky “ použít jako…” a u budíku ještě nastavit i hlasitost jakou mě bude budit… na mě se ráno musí pomalu, takže léta používám melodii z filmu Čelisti… tádam….tádam…tádam… a ještě ne moc nahlas…. aby mě takhle budilo i to moje jablko, tak musel manžel najít návod na youtube a nastavit mi to a stejně ta potvora placatá tu melodii nepřehraje celou a o tom, že bych si na budíku nastavila individuální hlasitost si můžu nechat zdát… tak to teda ať jde celý chytrý jablko do zadele….
léta používám melodii z filmu Čelisti…
To je ta ústřední melodie? Tu bych si na klidné probuzení teda nevybrala.🙂
Mám něco přes rok siamku, jak často se u ní opakuje říje? Přijde mi že to je snad co dva týdny to je ok? Do budoucna chci koťata, takže kastraci nechci.
Ne, není to OK.
Viz výše - připustit nebo vykastrovat.
U koček vedou časté a opakované říje k vážným zdravotním problémům.
KOMETO určitě na 💯% i muj se vyptával kde , že jste?
Ale bábovku 👌 vezete vy😉.
Dája
No nevím, jestli je to dobrý nápad. S tou bábovkou.
Od té doby, co jsem bezlepková, nepeču. A ani předtím to nebyla žádná sláva. Jako, chuťově dobrá, ale až na jeden případ se mi ji nepodařilo nikdy vydobýt z formy. A to jsem vyzkoušela všechny recepty příbuzných a kamarádek, jak na to.