Thielli: Můžu zase do zpovědnice?
Prosím vás všichni - kdyby mi tu někdo položil dotaz a já neodpovídala a neopovídala, vězte, že to není z nadutosti. Buď budu ležet na Vinohradech nebo hned vedle na Olšanech. 🤪
Dnes ráno se mě v křižovatce za tmy rozhodl předjet nějaký pražský pytel testosteronu, no co budu vykládat, vznikla dost nebezpečná situace. Zjevně nestačí, že mám vzadu světlo na kole, světlo, na helmě, blinkry na helmě, na rukavicích reflex, na kole reflex, na pedálech reflex, prostě všude reflex… to hovado vjelo do protisměru, aby mě honem honem předjelo, žel z nedostatku místa mi svůj stříbrný bůček otřelo o nohavici…
A ne, nemohu přestat jezdit na kole, nejdu do MHD, kde už dnes pravidelně kromě chrchlání a smrkání ještě pokaždé někdo řve do telefonu a odmítám jezdit do práce ve městě protkaném veřejnou dopravou jako jednoválec ve svém voze. Jestli se mi totiž po něčem z jinak hnusné bolševické doby stýská, je to relativní ticho v MHD a hrobové ticho v čekárnách u lékařů - člověk si prostě mohl v klidu číst… Dnes vám telefonní hulváti nebo nenažraní lékaři, kteří vám valí v čekárně reklamy do hlavy, kradou váš čas. Nemáte šanci ho nijak smysluplně strávit, musíte to jen nějak přestát. UF. Frk. Ulevila jsem si. 😄A jdu si udělat kafe se sojovým mlíkem.
Kamarád znal jiného kamaráda, který měl na kole přimontovanou tyč s velmi dlouhým a velmi ostrým hřebíkem. Možná by pomohlo?
Nejezdím na kole, ale občas musím pěšky. A potvrzuji, někteří za volantem opravdu jezdí jako prasata - omlouvám se těmto inteligentním tvorům.