Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 13.03.2024, 10:16:11
Jak dlouho může trvat, než pes takhle vyhubne?
Pitvali jsme psa, který 3 týdny zvracel, neb majitelé byli liknaví a dřžgrešloví (přitom by stačilo vyoperovat ze žaludku půlku tenisáku). A ten nevypadal tak strašně. Takže další 2, 3 týdny?
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 13.03.2024, 10:03:07
Pracovní oděvy miluju!
Já taky. A často jsem tam nakupovala. Teď, co nám oddíl proplácí za nákup jezdeckého oblečení, jsem přešla jinam. Mám tak šikovné boty, mikiny, bundy, krásný kabátek s kožešinou… Pravda, lodičky a kabelky v nabídce nemají.🙂
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 13.03.2024, 05:43:18
prý granule jsou lepší, jelikož to kuře roste pouze 30 dní a nemá dostatek živin.
To jako fakt? Paní veterinářka neví, že to kuře roste 30 dní právě proto, že se krmí směsí nabouchanou živinami? Hlavně bílkovinami. + samozřejmě je na to vyšlechtěné.
Mrkněte na marppetfood.cz - jejich krmivo má skvělé složení, je bez obilovin a dalších zbytečných látek, takže na citlivé zažívání je perfektní.
A už je to tady!
Jděte s tím do háje! Prý, že kočka je masožravec a vaše granule obsahují 100% masa. Tak co tam dělají brambory, česnek, řasy…? Ale jo, obiloviny tam nejsou, zato spousta jiných sračiček.
Mít vše v pořádku na řádku to se dá vyřešit všelijakými pouzdry a pouzdříčky - průhlednými, a ty se ještě dají popsat, barevně označit, takže to vás neomlouvá😁.
Já si pořídila už několikátý organizér a je to lepší. Ale peněženku a klíče od školy si musím při přesunu do kabelky hlídat, ty mám v baťohu extra.
Ne nebyl. Možná pro někoho. Byl dostatečně srozumitelný aby bylo možné na něj fundovaně odpovědět. Také jsem to udělal. Vy máte bůh ví proč neustále problém s chápáním psaného textu. Ne jen zde
A která odpověď k věci je vaše? Nějak se v těch anonymech ztrácím.
Ne nebyl. Možná pro někoho. Byl dostatečně srozumitelný aby bylo možné na něj fundovaně odpovědět. Také jsem to udělal. Vy máte bůh ví proč neustále problém s chápáním psaného textu. Ne jen zde
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 12.03.2024, 16:16:52
Zato na lodi bych umřela, stačil mně trajekt přes La Manche a to byla jen hodina a půl.
A házelo to s vámi nějak? Já teda plula jednou - z Dánska do Švédska. A bylo to v pohodě, i jsem koukala v protisměru, jak se za lodí tvoří brázda. Ale jinak se mi dělá špatně i v houpacím křesle. Bez nadsázky.