09.08.2023, 13:43:42 xxx.xxx.147.163
AAA:Malý příklad,který potkal přímo mě.Je mi přes šedesát let,zuby celý život jako z kamene,drtím tvrdé bombony,rozlouskávám ořechy,opravené pouze tři moudráky,když měl zubař vrtat,musel vzít speciální vrták na tvrdé zuby.Mám problém s páteří těžko nosím těžké věci,před rokem jsem vzdal tahání kartonů s ochucenou vodou.Začal jsem kupovat v Penny šťávu,chutná dobře.Jinou stravu a návyky jsem nezměnil.Během toho roku osm zubů kaz dole u krčku.Zubařka se zhrozila,že to není možné jen tak.Šťávu jsem okamžitě vyřadil.Dnešní doba je ještě větší švindl než ta minulá,vše dlouhá trvanlivost ,jak je to možné,drastické konzervanty.
Škoda,že již nežije můj otec,byl chemik,vzal by šťávu do laborky,podobně jako jiné pochybné věci v minulosti a věděl bych původ problému.
A podobné přípravky papáme a pijeme včetně našich zvířátek naprosto všichni v různých produktech dnešní komerční doby ,krom těch co si našrotují a vyrábějí doma sami z lepších komponentů.Ono to také není OK,pole jsou ošetřena dalšími svinstvy,celý život jsem pracoval v zemědělství a mám hospodařící kamarády,tak ty postřiky znám.
Konzervanty a různé _cidy nezpochybňuji, ale léčiva v KS pro nosnice fakt nejsou.