12.10.2025, 09:28:59 xxx.xxx.147.163
kravina.
Ano, aby k nám někdo na tři různá místa dovez medvědy, dokonce medvědici s mláďaty, je opravdu kravina.
kravina.
Ano, aby k nám někdo na tři různá místa dovez medvědy, dokonce medvědici s mláďaty, je opravdu kravina.
Doron:Už jsem si to pustila, takže jsou..
Nejsou, jedná se o ilustrační fotky. Porovnala jsem s ilustračním videem.
Na záběrech z fotopasti je nějaká pohybující se šmouha, ve které při nejlepší vůli medvěda nepoznávám.
Opravdu se dá v řeznictví koupit kořínek? Já tam vidím už vše rozporcované (jazyk, plíce, játra). Ale třeba po dohodě…
lesnizinka:Teorii o očkování vám smetu: já jsem nikdy očkovaná nebyla. Jestli to tedy nebude spíš naopak😉
Já očkovaná byla, abych mohla do hospody na kvíz a Fialu jsem nevolila.
Takže to nefunguje ani tak, ani tak.
lesakm:Nevydržíme vím … dejte vědět co kolega řekne docela by mě to zajímalo , a možná nejen mě.
Takže - pohlaví jedince je komárovi úplně jedno. Ale u beranů jsou dle slov kolegy mnohem výraznější klinické příznaky.
Varaxi:To může být klidně pravda. Ale není pravda, že ty granule mají 50 procent masa.
To taky netvrdím.
Ve vedlejším vlákně (A zase ty granule) si zuzik notuje se žankou, která rawbark granule propaguje. Mám podezření, že i MarMa je roztleskávačka. Tyhle příspěvky jsou tak nějak podle jednoho mustru.
Však to je v pořádku. Já jsem taky ráda, že nám z kohoutku teče voda pitná. Holt ji nechávám odstát. Pro sebe i pro rybičky.
Lepší chlór než mor a cholera.
To jo, chlapi toho opravdu moc nevydrží.😉
Ano, na šourku je kůže tenčí. Ale to je i na vemeni. A to zdaleka není tak chlupaté. Ale třeba existují i další faktory, které mají vliv na pravděpodobnost nákazy.
Jestli podržím myšlenku, zeptám se praktikujícího kolegy, který má obvod a je v obraze.
To samozřejmě souhlasím. Ale zdravotně závadná ta voda není. To mi ten chlor přijde horší.
Pokud vím, tak zrovna berani mají koule osrstěné hodně.
Takže vliv pohlaví tam není, to se shodneme. Ale hlava a distální části končetin u ovcí ani beranů (ani skopců) moc osrstěné nejsou, ne? Tam se hmyzák zabodnout může.
Já vím, co piju z vodovodu. Jenom mě nenapadá, v čem tkví závadnost komářích larev.
Co je to za nesmysl? Jako, že virus útočí podle pohlaví? Přesněji řečeno tiplík.
A je přece úplně jedno, kam tiplík zvíře štípne.
Docela přemýšlím, co je menší zlo. Jestli komáří larvy nebo savo.
Schválně, jestli vám odpoví “rawbark”. Reklama - viz vedlejší vlákno.
Já tomu nevěřím - je to finančně i logisticky docela náročné.
No jo vlastně, pravda.
Toto mi přijde dost kruté
Vy to píšete, jako kdyby jim tu lvici zabavili a proti jejich vůli odvezli.
Přece i oni mohou usilovat o její rozmnožení.
Říká vám něco příbuzenská plemenitba? Tyhle přesuny jsou v praxi zoologických zahrad běžné.
Je kaloričtější syrový, nebo vařený?
Já teda nevím, ale kalorie se vařením snad neztrácí.
kůže
Ta je tučná.