29.08.2025, 19:23:54 xxx.xxx.147.163
Které ale?
Které ale?
To ne, ale chybí.
Ale bez tykadel.
Amygdalin.
Psi nemají bulbouretrální žlázy, takže jim nemůžou otéct. A vlastně nevím, jestli by otekly u jiných druhů (býk, kanec, hřebec…) - nějak si to neumím představit. Co se může zvětšit, je akorát prostata - u mužů a psů. Tam pak dělá potíže - ale rozhodně ne v souvislosti se zatažením penisu.
Nemyslíte bulbus penis? To není totéž.
Jak starý je váš pes? Nemá fimózu (zúžení předkožky)?
Pokud zvažujete kastraci, byla bych nejdřív pro tu chemickou. Ta je vratná. Ufiknuté koule už zpátky nevrátíte.
a to jsem tu slivovici vyplivovala, protože jsem ji nesnášela a ani by mně nenapadlo ji polknout.
Takže jste tenkrát dokázala vstřebávací schopnost dutiny ústní.😉Ale pomohlo to, ne?
Když vynechám “moudrou acher” - za mě zbytečné rýpnutí, je váš příspěvek užitečný a k věci.
Tak já brýluji od deseti let. A večer na čtení je můžu odložit.
Ale těžce ublížený pohled zůstává - to nikdo nevidí, jak trpím?
Nevím, proč se Tom50 nedrží včeliček, v tom je asi dobrej. Nevím, nedokážu posoudit. Včely nechovám a problematice nerozumím.
V každém případě tam moc oponentů nemá a celá sekce připomíná one man show.
Můj názor.
Mně asi do smrti. 😜
Prostě tohle máme každý jinak
Přesně tak. Já neměla nikdy toulavé boty. Vlastně ze svého rodiště jem se přestěhovala hned do ČB (pomíjím 5 let na koleji v Brně) a už bych jinam nešla. Jsem tu zvyklá, mám tady práci a kamarády a začínat na stará kolena jinde a jinak? To není pro mě.
Ano, všiml jste si jen vy.
Příspěvky acher čtu ráda a nemyslím, že by utínaly debatu. To spíš ta vaše.
Zpočátku ne. To až poté, co ho začali feťáci využívat jako surovinu k něčemu lepšímu.
Mám výhodu, že jako krátkozraká čtu bez brejliček v pohodě.
Mně fascinuje ta urputnost a výdrž. Že ho fakt dožene.
Na bolest byl buď Mironal a nebo Acylpyrin či Acylcoffin.
Ještě pamatuji Ataralgin a Alnagon. Z toho něco vařili feťáci.
Píšete o Čedoku, ne o rodině.
Ale shodneme se, že výjezdní doložku nedostal každý.
A to já jsem s vlastním bytem spokojená. Je malý, ale můj. Pro mě je to základ.
S Čedokem mohl každý
Ale když chtěl jet jako soukromá osoba s rodinou - viz výše.