01.10.2025, 19:17:49 xxx.xxx.147.163
Zrzavobílý vypadá jako můj Kubík.
Zrzavobílý vypadá jako můj Kubík.
Buggyra:To mu tu hlavu tou rukou/trubkou urazíte, že mluvíte rovnou o vykrvení? :-O
Přesně to mě napadlo. Pamatuji, jak strejda topůrkem omráčil a nožem vykrvil.
On si od ní někdo to nemocné štěně koupí a udá jí. Kupní smlouvu zásadně nedává.
Ale jak dokáže bez kupní smlouvy, že štěně koupil zrovna od ní? Nemluvě o tom, že takto se zachová jenom jedinec chudší duchem.
Ale tady přece nikdo nepíše, že by pavouky likvidoval i venku. Nebo jsem se přehlídla?
Jenže Odberryho se ptá na vnější označení. Ne každý bude běhat za kočkou se čtěčkou. A čipování bez centrálního registru je zbytečné. Navíc - komu tu toulavku přiřadíte?
ČB - už druhý týden nejsou.
a tihle pavouci jsou pro mě menší zlo, než pokoutníci
A to já raději pokoutníky. Ti se mi nikdy doma nepřemnožili. Třesavky ano.
Sarah01:Jedině, protože Biolit na ně nefunguje a navíc se z toho člověk málem přiotráví.
Já bych doma ani nemohla, bo 2 kocouři.
Edit - nemluvě o podávání necílovému organismu.
nějaká past na pavouky nebo fígl,
Ometat nebo luxovat.
Aneb jak se vyrábí rezistence.
Veterinář je teda dobrý střelec, když rozdává ATB jako housky na krámě. A váš kamarád druhý, když je podává bez indikace. Snad aspoň dodržuje ochranné lhůty. Ve vlastním zájmu.
Pro mě ne. Nechci být oblbována. Já radši opravdové kočky. Které se ke mně tulí a spí se mnou v posteli.
Orionka:Dodám (na telefonu mi to nejde editovat): Konečně někdo, kdo má rád Elány !!!
Tak já na Elánech (a jiných kapelách) vyrostla. Takže ano, mám je ráda, protože vzpomínky.
AI?
Když musíte…
Napsala jsem Zbyňkovi. Přesun příspěvků není v mé kompetenci.
Musí.
Orionka:To, že je nelegální, neznamená, že je nedostupná. Asi. Ale už jen ten fakt…..nechci už být na světě…. počet sebevražd?
A tak samozřejmě, sebevražda je něco jiného. Ale rozhodnout za někoho jiného, kdo už jí není není schopný… viděla jste Němá tajemství? Velmi k zamyšlení.
Ariska:Teda vy máte postřeh, vůbec jsem si nevšimla.
My, co opravujeme písemky a deníky praxe… Zrovna před chvílí - podestílka v boxe - to fakt nepřehlídnu.
reklama je na nějakou firmu “Excelent
I tak by mělo být přídavné jméno excelentní.