25.08.2025, 15:52:38 xxx.xxx.147.163
Problém je že ve směsi pro nosnice je hodně vápníku a ten krůty právě téměř nepotřebují
Krůty nepotřebují vápník? To nemají kosti?
Problém je že ve směsi pro nosnice je hodně vápníku a ten krůty právě téměř nepotřebují
Krůty nepotřebují vápník? To nemají kosti?
Vydržte! Je to běh na dlouhou trať.
Takže u nás daněk a na Slovensku jelen? Že by opravdu náhoda? V obou případech zamotaný parožnatec a člověk s poraněnou tepnou, který bohužel vykrvácel.
Trpasličího jaguára mám já! Když jsem si ho přivezla coby kilové kotě, neměl problém pustit se do staršího kocoura 4,5 kg. Hezky na zadní (aby byl aspoň vyšší) a do něj! První půl rok jsem měla ruce nohy samý šrám. Zlikvidoval několik kytek a figurky na policích. A když po ránu skočí do postele a trefí se zrovna na břicho, tak jenom heknu. Už má 4 kila.
To jsem měla na mysli. Hlavně, aby byl senzační titulek a ještě senzačnější obsah.
Včera na Novinkách stejný článek, jenom místo jelena to byl daněk. Tolik o věrohodnosti. Tam příběh rozvinuli o zastřelení “pachatele”.
Já jsem kdysi tu veterinu chtěla studovat.
Já ji vystudovanou mám. Ale nelituji, že řízením osudu jsem “jenom” učitelka. Protože mi stačí, co mi občas vyprávějí praktikující kolegyně. Chodí si do školy odpočinout. Od některých svých klientů.
že jsou lidi, kteří přivedou uspat zvíře (stáří nemoc….)
Mnohem horší jsou ti, kteří přivezou zvíře ne tak staré a nemocné. A snaží se veterináře zmanipulovat, že je na tom vlastně hrozně špatně a nejlepší by bylo ho utratit. Ve skutečnosti je už stařeček obtěžuje.
Sestra ukazovala fotky z Krnova - paní a pan “Palačinka” na náměstí na plynu dělali pro všechny, kteří se podíleli na úklidových pracech, malé občerstvení. Dobrovolně a zadarmo. Hezké gesto.
Ostříhat, vydenzifikovat a sledovat.
Verun:OT…někde jsem zahlédla.neci reakci.ze se koně.kravy vokálně neprojevují…
Domlouvání se koně ne jen řeči těla
https://www.facebook.com/reel/3587958918167459/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v ní
To jsem nepsala. Každý přece ví, že koně řehtají, krávy bučí, ovce bečí…
Já psala, že koně nebo krávy a ostatní býložravci při varování používají prakticky jenom řeč těla, ne zvukové projevy. Na rozdíl od psů nebo koček - ti přidávají i akustické signály.
když se pozve návštěva uprostřed dřeva…
Si nebude mít kam sednout, neuvaříte jim ani kafe, všude bude prach a rámus - to nezabere?
To je narážka na mě?
nakonec i jedináčka lidského,
Ale ten vyrůstá pořád mezi lidmi. To je něco jiného. Já mám na mysli hříbě po odstavu, které bude samo bez příslušníků svého druhu. Jak plánuje sestřenka lesní žínky.
A z těch flaškáčů - kůzlete nebo jehněte - kór u jedinců samčího pohlaví vznikají často nebezpeční jedinci, protože berou člověka jako sobě rovného. A podle toho s ním zacházejí. Jako s konkurentem. Dokážou způsobit dost vážná zranění, když přijdou do puberty.
Ano, i z jedince odchovaného ve stádě může vyrůst prevít, pokud se dostane do rukou nesprávného člověka.
Ale ten první případ mi přijde horší, protože takové hříbě nemá šanci poznat koňskou etiketu.
Mléko pro dospělou kočku mi přijde zbytečné. Laktózová intolerance je u nich mnohem častější než u lidí. Já dávám max vylízat kelímek od jogurtu.
Kavky. Kafka byl spisovatel.
Taková papouščí množírna?
Ta volnost jim sluší.
Velmi. Taky je ráda pozoruji.
Jo, většina telat půjde v patřičné době na jatka, ale do té doby mají krásný život. Jsou pořád s matkou - i dvoumetrákové tele vidím pít, můžou běhat a dovádět dle libosti. Kráva je připuštěna podle přírody, žádný inseminátor, jenom býk ve stádě.
Určitě jo. Ale diabetická noha není chlupatá jako ta psí.
Takže myslíte, že třeba rtg páteře by dával smysl?
Za mě dává smysl každé vyšetření, pokud není zbytečně invazivní (ale zase jak vědět, že je zbytečné, že jo?). Aspoň budete vědět, kde třeba problém není.
Závidím!