12.09.2025, 12:52:49 xxx.xxx.224.101
Kočka buď zabije a nechá ležet neporušenou mrtvolku nebo myš slupne celou. Rozhodně nevypreparovává vnitřnosti. Vlastně mě ani nenapadá predátor, který by to dělal.
Kočka buď zabije a nechá ležet neporušenou mrtvolku nebo myš slupne celou. Rozhodně nevypreparovává vnitřnosti. Vlastně mě ani nenapadá predátor, který by to dělal.
Proč kříží? V obou případech se přece jedná o vlky, tak jaké křížení.
Edit - a živí se bezobratlými, ještěrky neloví. Navíc i ta ještěrka je nějaká nepovedená - pravá zadní noha.
a když jim to zavolá kupující
Upřímně, v první řadě je to chyba kupujícího, který si vezme bezpapírové štěně. A nechá se oblbnout báchorkou o štěkající matce (feně).
Se mi to i zarýmovalo.
Sarah01:Z těch inzerátů je jasný, že PP nemají. Tak prostě nekupovat, úplně jednoduchá rada.
Jenže přece nekoupí to “předražené” s PP, když na výstavy stejně chodit nebudou.
To je evergreen - nepoučení (a nepoučitelní) lidi budou pořád kupovat. I v mém okolí takoví jsou - jinak slušní a inteligentní, ale…
Nevím, je to z internetu ale krása.
Takže AI.
Kdyby to byl albín, tak má červené oko. S tmavým okem by to mohl být leucista, ale ten zase není bílý.
Ani v jednom případě by neměl černé konečky chocholky. A ta růžová na zobáku a běhácích je taková divná.
Já JSEM v klidu. Do důchodu to mám za pár, takže už to nějak doklepu.
Orionka:A to jste určitě nezaregistrovala návrh Pirátů, že maturita by měla být za docházku.
Výborný nápad! Takže ani státnice pak nebudou potřeba a mě bude léčit doktor, který si splete slezinu se slinivkou. Ještě, že mám kolem sebe dost kvalitních veterinářů. Tak až bude nejhůř…
Na první dobrou mě napadla nějaká pilořitka.
Proč by je to nemělo bavit? Oni neví, že je to nebezpečné. Děti taky spolykají bobulky rulíku nebo tisu.
(Tak a teď všichni poznají, kdy nejsem doma 🙈
Mně to opravdu nezajímá.
Myslela jsem, že IP adresa xxx.xxx (samá čísla) je z počítače a xxxx:xxxx (kombinace písmen a čísel) je z telefonu. Tak asi ne.
A nebo se jděte navečír projít po Máji,
Myslíte sídliště Máj? Tam je veselo i přes den. Pamatuji si, jak tam před léty nastoupily zásahové jednotky, i na koních. A bus jel oklikou. Kdo tam potřeboval vystoupit, měl smůlu.
Orionka:Měla bych pro pana doktora další návštěvníky 🙃
Podle předpokladu.
Krkavec a káně.
Co je asi tak naučí ?
Ne mnoho. My máme děti už předvybrané a stejně vidím, kam se za 30 let posunula laťka. Rozhodně ne nahoru.
To já si pořídila šoupačku loni a ještě jsem se s tím krámem pořádně nenaučila.
Já zdědila chytrý telefon po tátovi (umřel letos v 94 letech) a leží mi pořád na skříni. Protože tlačítkový je prostě tlačítkový.
Já když za den nevidím divoké zvíře tak ten den není pro mně fajn, stačí mi i Orel😉
Tak to mi stačí podívat se z okna na pasoucí se krávy. Ale vlastně - na smrku před balkónem sedává zpívající konopka nebo stehlík, na obloze krouží káně nebo luňák, odněkud je slyšet krkavec, minulý týden se mi před autem motala liška… To je taky divočina, ne?
Nabídka dovozu z Itálie zavání spíš podvodem než množkou. Inzerát je tak jako tak pryč.
A co si myslíš o inzerátech Happy z JH? Nabízí jezevčíky, yorkšíry a maltipoo.
orionka-2:Jsem nemožná, fotky jsem neotočila , teď už to nejde.
Jsem zmatená.
Proč jste jednou orionka-2 a podruhé Orionka neregistrovaná?
orionka-2:Jsem nemožná, fotky jsem neotočila , teď už to nejde.
Jsem si otočila notebook.🙂Žádný problém.
Jaký nový profil? Co mám vidět?