29.07.2025, 09:29:47 xxx.xxx.147.163
Buggyra:To můj způsob smažení taky 🤣
Ať žijí akrylamidy.
Vždycky jsem měla ráda připálenější buchty. A špekáček “na rakoviňáka alias karbonku” přímo miluju!
Buggyra:To můj způsob smažení taky 🤣
Ať žijí akrylamidy.
Vždycky jsem měla ráda připálenější buchty. A špekáček “na rakoviňáka alias karbonku” přímo miluju!
U těch ořů je fajn, že nemusejí normálně na procházky nebo venčení,
Přesně tak! Pokud člověk nemá výrazné závodní ambice, tak se kůň s kámoši ve výběhu zabaví. A značka ideál je mít b-reitera, který ještě přispívá na ustájení.
Za mě je pes časově náročnější. Ale kůň zase dražší, no.
když se cizí koťata přivezou, jak se zvykaj
Kamarádka je měla zpočátku vždycky doma nebo v zavřené sedlovně. Aby si zvykla a aby je mohla i osahat = ochočit. Potřebuje je mít zvyklá na lidský kontakt a v případě potřeby odchytit- obě pohlaví ve správný čas nechává kastrovat. + pravidelně odčervuje. Pak už jsou to kočky venkovní - myšilovky. Ve stáji potřebné.
tak budete mít aspoň důvod žít o to déle
Taky mám závazek být tady ještě dalších minimálně 15 let. Kvůli novému kocourovi. Tak snad to klapne.
Nejsou to sice psi,ale i tohle si říká člověk.
Viděla jsem na Novinkách. Takové odkazy cíleně nerozklikávám. Čemu to pomůže?
prarodiče jedli domácí uzené,
Ony to taky byly jediné karcinogeny, se kterými přišli do styku. Jo, chlapi ještě často kouřili. Ale většinou dýmku. Dneska jich máme na výběr mnohem víc. Bohužel.
Většinou 2x týdně běháme delší trasu cca 18-21km
Smekám klobouk! K takovému výkonu jsem se ani vzdáleně nepřiblížila v dobách, kdy jsem byla výrazně mladší a běhávala pravidelně.
(přeci jen ještě držim smutek
Mně bylo taky smutno, ale do týdně bylo doma vždycky nové kotě. Nějaké nechtěné.
To není o velikosti.
Zažila jsem, jak ponice shetlanda (pravda, březí) šikanovala hřebce 180 cm v kohoutku. A klidně ho vyhnala od kýblu s žrádlem.
Kometa navíc nevčelaří
Nevčelařím. Ale zase se vyznám v jiných věcech. Viz výše. A k těm se taky vyjadřuji.
Nepřijde mi to vtipné.
Ony tam ty pastevecké geny budou!
Anonymní:Ano, souhlas, platí i v případě že ji udělají správcem
Asi jste chtěl reagovat na Tom50 a ne na mě.
Třeba někdo přepošle odkaz na tu správnou adresu.
Která adresa je ta správná? Bez ironie.
Normální člověk ví, že se zvířata nekrmí. A proč.
Ti méně myslící a nerespektující pravidla to stejně udělají. Viz acher - ohledně krmení zvířat v ohradách - konkrétně koní, bych mohla psát romány. A na Hluboké uhynula už druhá losice. Čekala dvojčata.
Já ji četla a nejsem z toho moudrá. Nevím, jestli máte pravdu vy nebo Ph. Chybí tu pohled právníka znalého problematiky.
Přesněji řečeno, co vyjde z krávy zadem je prd proti tomu, co vyjde předem.
Anonymní:Zajděte do kravína, počkejte na kravsky lejno a uvidíte kolik plynu s ním vychází
Pokud je mi známo, jsou to plyny bez barvy a zápachu. Takže uvidím a ucítím kulové.
Troufám si říct, že o tvorbě bachorových plynů (a trávení vůbec) u přežvýkavců vím víc než vy.
Tady štěkáte na špatný strom. Neboli nosíte dříví do lesa (či sovy do Atén).
Dobytek neprdí, pouze krká.😉Prdí koně a prasata a psi... A samozřejmě lidi. Ale na skleníkovém efektu se tolik nepodílejí.
Druhé foto mi něco velmi připomíná… Ještě, že je neděle a můžu si zdřímnout po obědě.