22.07.2025, 08:03:49 xxx.xxx.147.163
nechat ji sedět na okně a koukat ven.
Toulavka sedět na okně a koukat se ven nebude. Udělá z bytu kůlničku na dříví.
nechat ji sedět na okně a koukat ven.
Toulavka sedět na okně a koukat se ven nebude. Udělá z bytu kůlničku na dříví.
Nevidím žádnou katastrofu.
Já souhlasím s plošnou kastrací toulavých koček. Jinak ne.
To mi připomnělo - hodně dávno sem viděla kreslený vtip s cedulí Pozor! Úsek častých dopravních nehod. Na ceduli seděli tři zachmuřeně se tvářící supi.
ale jednu z možných příčin uvádějí nedostatečnou výživu…
Netrapte se tím. Autoimunitní choroby mají bambilión příčin. Holt si vytáhnul Černého Petra.
Asi mi jde o nějaké vyhlídky do budoucna.
Znala jsem 2 lidi na slinivkové dietě - drželi cca půl roku. Pak právě pozvolna přidávali a přecházeli a teď se stravují normálně.
Myslím, že tuk v potravě řeší víc játra než slinivka. Ale řízek a slané brambůrky nejsou dobré ani pro jedno, to je jasné.
Prostě to chce zkoušet, co dělá dobře a co ne.
lahvinky,
Já jim zase říkám pochodující kuželky.
štěně nechce…
Ano, může to být danajský dar.
Švagr + jeho 2 další sourozenci pořídili své matce psa - zlatého kokršpaněla. Aby jí nebylo doma smutno, když děti vylétly z hnízda - manžela neměla už dávno. Myslím, že se všem ulevilo, když pes stářím uhynul. Protože přesně - nebyla to žádná pejskařka a spíš se navzájem trápili.
Ale malé společenské plemeno - třeba ten navrhovaný grifonek nebo motýl nebo havaňák… by možná stálo za úvahu.
Nebo tu kočku - starší, vyklidněnou, zvyklou doma.
že spoustu lidí má vyhřezlou plotýnku,a chodí..
Jí chodila, dokud to bolelo. Když to přestalo bolet, začala jsem tahat nohu za sebou a následovala okamžitá operace.
Asi tak.
objednám ho asi k někomu, kdo se specializuje na gastro problémy - v jiném vlákně jste tam radili nějaké vety,
To taky není špatný nápad. Když oni veti - výživáři asi moc nejsou. Na rozdíl od koňských. Tihle “malozvířecí” jsou holt zvyklí na granule. Tím nechci říct, že jsou v zásadě špatné. Mému ledvinovému kocourovi výrazně prodloužily život.
Ale přijde mi, jak je hodně značek, tak se člověk hůře orientuje.
uskladnit do tmavého sklepa,
Brambory z loňského podzimu jsem do jara skladovala v komoře pod bílým pláštěm, aby nebyly na světle. Na jaře, když se začalo oteplovat, jsem je odstěhovala do tmavého a studeného sklepa. Teda většinu. A ty ve sklepě vyklíčily mnohem víc (jako, že půlmetrové klíčky) než ty, které zůstaly v komoře.
Předpokládám, že se tím připravily na eventuální jarní sadbu.?
Po roce a půl se vám anonym nejspíš už neozve.
kometa:Ano. Používá se třeba při zánětlivých dermatitidách alergického původu.
Přesněji řečeno ho “umravňuje”. Aby to s tou aktivitou nepřeháněl.
Kortikoidy mají výraznější imunosupresívní účinky.
To je focené kalkulačkou?
Tipuji mládě kosa.
hmn:proč Apoquel ?
jakože tlumí imunitní systém?
Ano. Používá se třeba při zánětlivých dermatitidách alergického původu.
Neurosonologické vyšetření /EIT/
Tak jo. Zmátlo mě, že ta zkratka neodpovídá pojmu.
Můj osobní a soukromý názor - pozvolným přechodem se nic nezkazí.
Já to říkám pořád - vlastně jsme všichni víceméně všežravci. Lidi i zvířata.
Bobca:ahá..tak na základě toho mě asi poslal pak na MR mozku..a chce ho po 6 letech zkontrolovat..
Jo, to dává smysl.
byl blbec ten s tím řetězem,že si ho nechal na krku..to musel přece vidět i ten doktor..nebo asistentka…
Přesně! To bylo první, co mě napadlo. Na MR jsem byla několikrát, takže vím, že
a) nemůžu jenom tak vtrhnout do místnosti, kde ten tunel (nebo RTG) mají. Všechno je přece za dveřmi na kouli a stejně se tam jde přes kabinky. Taky na kouli.
b) je každý upozorněn, že si má vše kovové sundat - já i brýle - přičemž vždycky hlásím, že bez nich fakt moc nevidím + je dotyčný tázán, jestli v sobě nemá šrouby, kardiostimulátor nebo kochleární implantát
a že by sestra nebo doktor přehlídli kovový řetěz na krku?
Ale třeba to mají v Émerice jinak