03.07.2025, 10:57:47 xxx.xxx.147.163
Protože se ve vašich příspěvcích nedá vyznat.
Protože se ve vašich příspěvcích nedá vyznat.
Nerozumím.
letos měli pokolikáte snůšku? Ptá se zjarda.
Měli druhou snůšku i z mládaty Vaše odpověď.
Takže jste je vyrušil ze třetí snůšky.
Pavouci se chovají, nejsou to kytky.🙂
Tady je kozí farma a vsadím se, že paní nemá jediný telefon na dopravce.
Viz výše. U kozy je minimálně ekonomičtější porazit a zpracovat. Stejně jako třeba slepici. Ale ke koni má člověk přece jenom jiný vztah.
ale i to mi nepřijde nejideálnější.
Mně taky ne. Bála bych se, že přece jenom část obsahu unikne dovnitř a vznikne zánět.
Jenže vlastnictví koně (v tomhle případě poně) znamená mj., že mám kromě telefonu na veterináře (množné číslo) i kontakt na přepravce (rovněž množné číslo - já měla svého času 4). Protože řešit to po internetu v případě akutního průšvihu může být pozdě.
A jakým způsobem se tedy potvrdí tasemnice?
Že jsou články kolem řitního otvoru nebo ve výkalech. Za mě lepší než koprologie.
Děkuji za gratulaci.
Píšete, že měli druhou i s mláďaty. Takže teď je to třetí, nebo ne?
Dáte hovíšo na rozbor,
Viz výše - jestli je to opravdu tasemnice, tak ta se z koprologie moc nepozná.
rozarita:Dnes cca 12 hod poledne hlasite kručeni v bříšku a v 19 hod pri venčení toto vykadila co to je?
Na čtvrté fotce to vypadá jako tasemnice, kterou jednou vykadil můj kocour.
Korely mají letos už třetí snůšku a to je zbytečně vysiluje.
Oni hlavně z auta vůbec nejsou vidět
Proto jsem psala o tom nebezpečí. Koláček (rozuměj cyklista) je vidět líp. Koloběžku přehlídnu snáz. A když na ní někdo sedí a nestojí, to už je úplně průšvih.
Buggyra:Není. Nohy se střídají.
Je. Moje nohy se nestřídají.
Proč ne?
Mám odpověď jenom na druhou otázku. Vet s RTG.
Jednak je to jednostranná zátěž,
Není. Nohy se střídají.
A jo, velký člověk na malé koloběžce je legrační, ale je to praktické. Všude jako myška proklouzne. A když začne pršet, tak snadno vleze do autobusu. Na rozdíl od kola.
Spíš mi to přijde nebezpečné. V městském provozu. Zvlášť ty kolobrndy, na kterých se sedí.
Mě ty nohy brní!! klepe na šlapky a kolena..nemívám reakci.
To je vyhřezlá plotna jak vyšitá. Nechápu, na co pořád čekají. Až z tebe bude vozíčkář?
A určitě si to všechno sepiš. Chápu, že si člověk v ten správný čas na všechno nevzpomene.
Možná riziko poškození míchy?
Pokud je mi známo, tak se dává jenom krunýř nebo korzet. Co vím od lidí, kteří upadli z koně. Všichni se uzdravili bez následků.
Zase reklama? Vlákno vytažené po půl roce…
Já teda nejsem odborník, ale nikdy bych nelezla do budky s vajíčky, abych ji vyčistila.
Sedět možná začnou a možná ne.