17.06.2025, 10:49:35 xxx.xxx.224.101
Mně to přijde vtipné
Nám ne.
Mně to přijde vtipné
Nám ne.
Jsně:Hubit a klonovat
Když tomu věříte…
Neexistuje nějaká varianta jak se vyhnout kastraci
Spíš ne. Oboustranný břišní kryptorchid je jasná indikace k operaci (kastraci). Riziko nádorového bujení je příliš velké.
tohle se přece nemohlo stát ...
Tak u mě mnohem lepší. Boty mi saniťák po upozornění, že se po operaci plotýnky fakt neohnu, zavázal. Přeprava dobrý, naležato. Po vyložení jsem jenom poprosila, aby mi nahoru (2. poschodí) vynesl tašku. Zbytek už zvládla sousedka a kamarádi - úkolovala jsem ještě v sanitce.
K hlídači spícího stáda budu raději mlčet
Netřeba.😉 Viděla jsem koně i krávy, kde hlídač jaksi nebyl. Zjistili, že netřeba?
se říká,že kůň dokáže spát ve stoje
Ne spát, ale podřimovat. Na spánek si potřebuje lehnout. Jinak trpí spánkovou deprivací.
Mně taky napadl na první dobrou vývržek. Ale spíš od nějaké sovy.
Jak to vypadá, když si kočka čistí žaludek, vím. Ale tohle je jinačí.
že stopa mývala severního to opravdu není.
Já navrhovala jezevce. Podle tvaru velikosti. Ale asi nás nikdo nerozsoudí.
ale tohle je fakt zvláštnost
Tohle je naopak normální. Koně si potřebují každý den lehnout, aby si pořádně odpočinuli. Jenom “spánek” vestoje nestačí. A na té fotce je krásně vidět, že jeden vždycky hlídá.
K usnutí potřebuju pustit telku
Já taky. Mám to jako podcast.
Cysty.
Nepíšete, o jaké cysty se jedná. Vaječníkové? V podkoží? Ledvinové? Jiné? Pak se nedá kvalifikovaně odpovědět.
Já takhle spala s kocourem…
Dospělou kočku bych neočkovala. Venku ji ohrožují jiné věci než nemoci.
Já si nedávno koupila Příběhy z hlubocké Zoo. Když už tam pravidelně chodím. Nelituji. Mimo jiné se tam na rovinu přiznávají, co a jak jim uteklo. Taky si nemyslím, že to jsou amatéři.
Možná.
Ale když je stejná IP adresa pod třemi nicky na třech různých vláknech, je to přinejmenším zvláštní. Vy jste pořád drvodelkafialova.
Poté. co tady došlo k několika pokusům o krádež identity, si holt všímám víc. A případ Stelle si taky určitě někteří pamatují.
Proč máte dva nicky? Plus jeden anonymní.
Ten poslední…🤣 Kočky jsou prostě bohyně!
Zvíře je narozené 8. 4.
Beran. Ještě si s ním užijete. Ale vesměs to jsou lidi, kteří to v životě někam dotáhnou.
A vobec, kto ste tu ake znamenie?
Já o sobě tvrdím, že jsem rakovitý blíženec. Narozená 16.6., ale bylo to o měsíc dřív. Kvůli novorozenecké žloutence. Jsem starostlivá, empatická, uzavřená a miluju vodu.
kometa:Obávám se, že plast na RTG vidět nebude.
Aktualizace po konzultaci s kolegou.
1) Kontrastní zázornění lze i u papouchů. Ale není samospasitelné. Konkrétní zkušenost u psa - sežraná ponožka byla vidět i bez něj, skleněná kulička ani s kontrastem ne.
2) Endoskopie trávicího aparátu lze pouze do volete, dál ne. Navíc problém - anestezie pouze inhalační. Takže buď má papouch masku a pak do něj nemůžete strčit trubičku nebo strkáte trubičku a papouch se probouzí.