01.06.2025, 07:34:31 xxx.xxx.147.163
Bohuslavice u Trutnova - záběr z webkamery odpovídá. Pravda, projela jsem další, které se mi podařilo dohledat a na nich jsou mláďata mladší.
Bohuslavice u Trutnova - záběr z webkamery odpovídá. Pravda, projela jsem další, které se mi podařilo dohledat a na nich jsou mláďata mladší.
Heleďte, já fobie chápu. Já zase nedávám výšky - jako opravdu ne. Děs, panika, třes nohou, nevolnost… - na co si vzpomenete. Takže na výletech jsem ta, která pod rozhlednou hlídá baťohy.
Jak jsem psala, mně nijak nevadili. A ráda jsem je pozorovala. Měli svoji cestičku k pootevřenému střešnímu oknu. Tam a zpátky chodili pěšky, venku použili křídla. Opravdu jsou mnohem méně útoční než vosy nebo včely. Od těch jsem pár žihadel dostala.
Já vím.
Ne, je to sfiňa.😉Navíc každý trochu znalý věci ví, že v F2 generaci se mu to pěkně rozjede ve smyslu každý pes, jiná ves.
Ale tak třeba se i rozjede. Ale bez nás. Nevím, proč je nám to opakovaně připomínáno.
Doufám, že nepřijde další.
Nechci vás děsit, ale potkani nejsou samotáři. Na rozdíl od kuny.
Já měla sršní hnízdo doma v komoře (lepší než myš😉) a mohla jsem sledovat založení a vývoj kolonie v přímém přenosu. Navzájem jsme si nepřekáželi - bez problémů jsem si tam chodila pro oblečení a vysavač.
Kolik je vám let? Chováte se jako dítě. Nebo jste troll?
A ta klec je opravdu malá. Do takové bych dala max kanárky nebo zebřičky nebo tak.
Chudáci papouši. Vždyť se v ní ani neproletí.
Je dvojsedadlová
Je. Ale nemůže za to a vy s tím taky nic neuděláte. Teda jo, posilovat hřbet.
Já taky.
Má trošku pupík, ale nic dramatického. Nemá se za co stydět.
Janoušková Štěpánka:Tak pane, ta klec na fotce je vyfocena jenz čtvrtky a nesertese do věcí co mám v kleci chtěla bych vidět vaši klec 😠😝🤪
Že by potrefená husa?
Prosím o slušné vyjadřování. Vulgární příspěvky se tady mažou.
Navíc ta klec je opravdu malá. A její prostor ještě zmenšuje budka uvnitř.
Já bych sem takový odkaz nedávala. K čemu je to dobré? Myslím, že většina lidí tady si ho stejně nerozklikne. Včetně mě. Nemám to zapotřebí.
Lykosa reaguje na Cvrka z 12.5. Ne na vás.
Však jo. Já jsem pažravá, sním prakticky všechno. I smažené červíky. A dršťkovou miluji. Ale chápu a respektuji, že někdo ne. Aspoň neubude.😉
Však je to pořád maso, ne? Někdo nedá nutrie, jiný zase koně nebo chobotnici.
Blbý?
Ne, není to blbý. Taky jsme tak začínali. Teda kamarádka. Jenom to pak nedotáhla dál.
když ta velká ještě není přiježděná ani sama o sobě
No jo no, bez toho to nejde. Já takhle chodila - s hříbětem nebo březí kobylou. Ale na přiježděných koních.
A Europan aby to jedol?
Naši prapředci ho ale jedli. Stejně jako mamuty, ne? I když - možná to bylo obráceně.🙂Nicméně medvědí tlapy se ještě ve středověku uváděly jako lahůdka. V severských zemích ho snad konzumují dodnes.