Dík, ale asi budu raději vybírat s USB dobíjením, ty baterky v tom budou těžký. Až budu mít chvilku, tak to proklikám.
Dík, ale asi budu raději vybírat s USB dobíjením, ty baterky v tom budou těžký. Až budu mít chvilku, tak to proklikám.
Můžete mi pls někdo objasnit, jak orgán na ulici určí, zda se jedná/nejedná o plemeno na daném seznamu? Popř. jak já, jako majitel, prokážu, že se o dané plemeno nejedná, pokud mám třeba vořecha?
Nj, ale která Varta?
Mohli byste mi prosím doporučit čelovku s červeným světlem? Nepotřebuji nic extra, jen na takové to “domácí žvýkání”… díky.
Celou dobu píšete o pilinách, ale zadavatelka píše o hoblinách - to je, co se vlastností týká, velký rozdíl.
Co Vás k této domněnce vede, že budou lepší hobliny?
S Beu to bylo (naštěstí) rychlý, u pár předchozích jsem tyhle stavy zažila…
Jak já to chápu tohle lavírování mezi jo a ne, je to příšerně vyčerpávající… moc přeju co nejmíň těch výkyvů dolů…
Všem děkuju a omlouvám se, že nekomunikuji. Potřebuju se s tím srovnat sama, v tichosti, v sobě…
Ani náhodou!
Tady není myšlena geotextilie jako se používá v zahradách, kdy pod mulč dáte velký kus, který pokrývá celou zem. Tady je myšlena geotextilie nadrcená a smíchaná s pískem.
Nikdy jste neviděla takovou jízdárnu, třeba ve velkých komerčních areálech?
Tohle ste mi neměla dělat…
Už je tam všech šest mých holčiček…
To psalo nějaký dítě ne? I dle stylu vyjadřování…
Berenika, Beruška, Beunka…
12.10.2010 - 7.11.2023
Tak už je tam všech šest mých holčiček spolu…
Beunka umřela…
Přes poránu podané pomocné prostředky placička pořád pohekává, poplakává. Proto přivezla pEfe placku pro podání pokapávajícího přídavku 😢
Pamatujete panenku podél páteře?? Pěkně připravená pochoutka, pokud příhodně propečená ;)
Počítám půlhodiny, potřebuju pospíšit pokoukat placičku. Předtím potřebuji podstoupit porovnání, prohmatání, promasírování pobolívající postavy, především panenek podél páteře, piriformis pod půlkami…
Přesto placička pozitivní, pláče, přesto předvádí pozitivní postoje, povrtí prdelkou při pohlazení, pousměje… Placatý poklad 🥰