Nám se kdysi taky vrátilo štěně - naštěstí. Prodali jsme ho starší paní, která bydlela ve vilce s velkou zahradou, do práce už nechodila, člověk by si řekl super, bude se psem pořád, paráda. Paní milá, zajímala se…
Po asi dvou měsících nám volala její víc jak osmdesátiletá matka, ať si pro psa okamžitě (jako ještě ten den) dojedeme, jinak ho dá do útulku. Jeli jsme. Vyšlo najevo, že paní trpěla maniodepresemi, ve svém dobrém období si nakoupila několik štěňat a koťat, potom v tom depresivním období, kdy nebyla schopná několik dnů vstát z postele, byli psi zavření ve sklepě, bez venčení, bez žrádla… Naštěstí to na tý malý placce kupodivu nezanechalo žádný následky, tak se u nás ohřál jen dva týdny a putoval do nové rodiny, kde žije dodnes (je mu 15 let). Být to fenka, tak jsme si jí tenkrát nechali.
Tak i pro ostatní: postroj 4dox Comfort Plus na prodej, vel. S (podle původního číslování), max. obvod hrudníku 55 cm, nastavitelný na pěti místech, kroužek na připnutí vodítka na třech místech. Černý popruh podšitý svítivě oranžovým softshellem.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 26.11.2024, 13:51:53
Jj, kombinace sádlo + máslo a vlašáky + mandle je asi nejvíc super, co jsem zatím vyzkoušela. A ano, těsto se drolí a výsledný produkt je velmi křehký, ale o to lepší.
Pls můžete mi někdo poslat odkaz nebo vyfotit nebo vysvětlit, jak funguje ten nástavec na cukroví na mlýnek na maso? Mám megarobota od Ety a miliardu příslušenství, takže to tam možná mám a ani o tom nevím…?
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 23.11.2024, 21:20:13
Např. to ORL a myslím i kožní je normál přes pojišťovnu, pokud samozřejmě nechcete zákroky, které pojišťovna nehradí - kvůli kterým tam jezdíme. Zubař komplet za svoje, ale ceny srovnatelný s jinýma klinikama. Můj chlap má strašný strach ze zubaře a je ochoten jezdit pouze tam, protože ho tam nikdy nic nebolelo. Základní ceník myslím na webu mají, hledejte Asklepion.