Edůza: Špatná zkušenost, cca 3-letý leonberger si ho sroloval pod sebe stylem, že jsem neviděla ani jeden černej chlup a žmoulal jak gumovou hračku. Tehdy jsem se fakt bála, že jsme bez psa, protože můj slepičí mozek ječel ON HO ROZMÁČKNE! ON HO ROZMÁČKNE!
Ale on je starouš i celkově od začátku citlivější a každý zmeťák hned ví, že na něm si může pohonit ego. Mladší je oproti němu ranař, který se nám sice ještě neporval, ale jakmile se postaví, že teda může být, když pán nedá jinak - všichni si to rozmyslí k jeho nekonečné lítosti 🤣
A mladší je taky briard ?
Myslíte, že kdyby šel s vámi, že by se do toho vložil ?
Teď mě napadlo,jak by to dopadlo kdyby takhle někdo napadnul moje tři psy, zvlášť až Fram vyroste. Co by se stalo, kdyby do nich vlítnul nějakej bezmozek…
Oni šarvátky nevyhledávají, nikdy se nepoprali, jen jednou nejstaršího Guču napadnul bláznivej flat, kterej neznal než kotec, takovej blboun nesocializovanej. Bylo trochu krve, žádný následky to na něm nezanechalo, útok odrazil tak nějak gentlemansky. Pak ho jednou kousnul raslík, tam nevěděl, co má dělat, protože byl moc malej, a tak nějak pod jeho úroveň.
No, ale úplný ořezávátka moji psi taky nejsou, tak přemýšlím, jak by taková situace, kterou jste zažila Vy dopadla..
Starému pánovi přeju už jen příjemné zážitky 😊.