Neverende, už toho prosím nechte.
Mně je z toho opravdu smutno, když se tady debata mění v bitevní pole.
Jako by těch hnusnejch věcí nebylo všude okolo dost..
Můžu Vás o to poprosit ?
Neverende, už toho prosím nechte.
Mně je z toho opravdu smutno, když se tady debata mění v bitevní pole.
Jako by těch hnusnejch věcí nebylo všude okolo dost..
Můžu Vás o to poprosit ?
Mě se vždycky takový zážitek taky dotkne, nejsem proti tomu imunní..
S tím voláním rychlé se mi to opravdu minulé léto stalo 😅. Taková mladičká holka seděla na ulici a strašně sprostě mi nadávala, přidala jsem do kroku , ale Gučák byl jinýho názoru, je to canisterapeut 🤣, a začal se jí věnovat, hnedka k ní, olizoval jí, ona se ho tak přichytila.. Tož jsem se trochu zastyděla, dala se s ní do řeči, byla úplně dezorientovaná a vyděšená, asi toxická psychóza, nebo prostě psychóza, tak jsem opravdu zavolala rychlou a holka byla ráda..
A minulý týden u řeky jsme se na procházce narazili na vzteklého slepce. Je tam ubytovna a široko daleko nic. A před tou ubytovnou se motal nevidomej romskej mladík, nadával a do všeho mlátil holí, nikdo jinej tam nebyl. Tak já z dálky, opatrně, jestli má nějaký problém a když jsem viděla, že se uklidnil , tak že ho doprovodím na zastávku, kterou nemohl najít.
Zavěsil se do mě, já s sebou tři psy, Framík táhnul, tak jsem mu zavelela “ k noze”. A ten kluk na mě: “ Komu říkáš k noze, ty p***o zas**ná ?!?”🤣🤣🤣
Byla jsem ráda, když jsem ho opřela o zastávku a rychle jsem zmizela 😅.
balu:Četla jste ty jeho příspěvky? Je to málo? Ty kecy o omluvě, to co vám tu píše, to je jen faleš. Už na ifauně lhal a oblboval.
Já nevím, třeba jsem natvrdlá. Mně ta nenávist k němu přijde nějak přestřelená.
Jako ten vtip nebo ještě něco?
Pes byl excitovaný, psovod asi taky, jinak by se to nestalo.
Holčičky mi je líto, toho převaděče by mi líto nebylo.
Můžete mi někdo ve zkratce napsat, co tak štrašnýho Neverend udělal ?
Zřejmě něco tak hroznýho, že jste ho přestaly považovat za člověka, když ho oslovujete to…, jako nějakou věc…
Asi se o tom diskutovalo na různých tématech, tak mi to uniklo..
To určitě nevyhodnotí.
Přesně o tom tady pořád mluvíme.. Proč držet takového psa v takovém prostředí, bez vyžití, bez vedení přirozenou autoritou, je to trápení pro všechny..,😔.
Vždycky říkám lidem, kteří svého psa neudrží, že ho tedy prostě nemůžou mít, to se nedá nic dělat .
Je opravdu hodně nepříjemné, mít takového souseda, určitě bych to rozmázla, nahlásila, promluvila s paní, možná i se synem, musí pochopit, že se stal průšvih, který se nesmí opakovat . Paní asi bude naprosto neschopná, už to její polidšťování “ kdo si začal”, mluví za všechno. Košík mu možná ani nasadit neumí..
Držím palce a dejte vědět, jak se Vám daří !
Jsem přesvědčená, že nebýt změny pohlaví, tenhle průser by se nestal .
Byla to příslovečná poslední kapka.
🤣🤣🤣
Nesouhlasím.
Sama si nedokážu představit, co by se mnou udělal testosteron.
Ta paní nebyla psychicky v pořádku ani před tím.
A nedejte se mýlit, žádná psychologická podpora v procesu změny pohlaví prakticky neexistuje .
Je to smutný, ale je to tak.
Je to naprostý amatérismus.
Bohužel 😔.
Anonymní:Jen pro zajímavost. V Chuchli nebyly výběhy. Koně se vypohybovali na kolotoči. Jestli to už změnili, tak se omlouvám,tím líp. Měli jsme kobylu z Chuchle a neuměla chodit než po rovině.
Tak v Chuchli je jen rovina... Výběhy jdou tam možná tři?, spíš dva, opravdu malý, koně se tam nedostanou. Kde byly výběhy, jsou teď kolotoče.
Pamatuju že kdysi, pradávno, koně chodili i do lesa, trenéři nosili koberečky, kterýma překrývali koleje, aby tam koně nezapadli. Dneska už by to nešlo..
Rozhodně to tedy není metoda pro holky 😊!
Věřím, že nějakej trénovanej psychopatickej mladej chlap nadupanej adrenalinem a testosteronem by třeba i něco svedl , ale já teda určitě ne.😔
Jdou mezi lidma i gladiátoři..
*tak
No, tek třeba v Chuchli tráví koně třiadvacet hodin v boxu. Chvíli pod sedlo, vykrokovat na kolotoč..
U Váni nebo třeba Holčáka to možná mají lepší..
Moje kamarádka bydlí kousek od Varů a prý mývalové a psíci mývalovití tam řádí jak černá ruka .
Hlavně tahle paní neměla být kandidátkou na změnu pohlaví. Měla zmatek v hlavě i bez toho. A podle mýho, ten testosteron udělal svoje.
Nojo, jenže je to tak baví..
Fikovnice:On R.H. je už starší pán, tak myslím, že prostě zůstane u toho staršího označení.
Jsou společensky méně škodlivé PO a vůči nim to je opravdu takové nekorektní. Vůči vraždícím monstrům je mi jedno, jak jsou označováni.
Porucha osobnosti je takový zastřešující výraz pro něco, co je horší než neuróza a lepčí než je psychóza, laicky řečeno😊. A tahle disociální porucha osobnosti je takovou podmnožinou, jednou z těch poruch.
Že je někdo psychopat, ještě neznamená, že bude násilník. Hodně psychopatů je na správné straně zákona, vojáci speciálních jednotek, piloti, astronauti, zubaři 😅, chirurgové .., tam je procento psychopatů vyšší . U politiků je to větší průšvih 😔.
Fikovnice:Jj, znám ten případ celkem dobře, teda jen z dostupných info. Nutno dodat, že ji formovala i neznámá genetika (byla adoptovaná) a neshody v adoptivní rodině.
Hrůza!!
Ti sexuologové to úplně posrali, tak jak je jim vlastní . Nemají o psychologií ponětí.
Orionka:Když si přečtete rozhovor s R. H. (viz odkaz výše), tak se shodneme. On tam termín psychopat používal celkem přesně.
Psychopatie se teď v diagnostickém manuálu skrývá pod termínem disociální nebo antisociální porucha osobnosti. Je to takové korektnější…