Klučík.
Příspěvky uživatele
Doron
Jeden má v ruce docela slušnou hůl, proč jí nepoužil plnou silou, jde tím přerazit páteř.. Jsou tam dvě popelnice…, nikdo nemohl přinést nůž? Nebo použít tu železnou síť jiným způsobem, než k tý ubohý snaze je tím oddělit ?!?!
Bože můj…😔
Ty lidi jsou opravdu úplný dementi, strašný, kam ten svět spěje..
Nojo, podlahový topení není pro psa vůbec dobrý..
Ty lidi jsou úplně neschopný ! 😬
Ví se, jak ten člověk dopadl ?
Ještě než jsem chodila do školy, vlastnila jsem ochočenou slepici, to mi zakázat nemohli, prostě jsem si jednu vybrala jako kamarádku. Taky jezdila v kočárku, chuděra 😅. Ale jináč se mnou snad moc netrpěla, sama za mnou chodila, sedávala se mnou na stromě..
A kočky jsem toho moc nenaučila , uměly přivolání a sedni, lehni a nosit kuličku z novin. A uměla jsem dobře ochočovat divoký koťata.
Ony tehdy byly kočky věčně hladový, tak se za pamlsky učily rychle.
kometa:Jenže, upřímně, k čemu je zfetovaný pes? Tohle není problím psychický, ale organický - v mozku. Demence je neléčitelná i u lidí.
Jj, ale dá se alespoň mírnit úzkost, halucinace atd..
Jinak s Vámi souhlasím 😔.
Děkuju! Přizdobím se vašimi vědomostmi a budu frajeřit na vnoučka 🤣.
Děkuju moc ! Jdu se pokusit !
Na video určitě kouknu.
Megí, mě nemusíte přesvědčovat, že jsou to fajn psi , právě proto by mě tak zajímalo, co se stalo ..
To je ten starší, je mu 11. Ale je to děsný.
S tím psychomotorickým neklidem je to problém , v psí psychiatrii se nevyznám, asi bych dávala něco na uklidnění nebo na spaní.
Nevím co se dává, jestli hypnotika, barbituráty, anxiolytika, antipsychotika ( bych tipovala nejvíc). Radši bych měla pejska “ zfetovaného” , než v úzkosti. Taky musíte brát ohled na sebe, je to od Vás moc hezké , že se tak obětavě staráte, ale jestli nebudete spát, brzy se zhroutíte .
Je to hrozná situace, člověk se někdy nemůže psa vzdát i když tuší, že k dobrému to nepůjde 😔, sama to znám..
Tak snad ještě nějakého veta, který se specializuje na psychiatrii bych vyzkoušela..
Hmn, promiň, zprznila jsem jméno, typická dyslektická chyba 😔
Fikovnice:Tudíž jsi seděla napravo, na sedadle spolujezdce…😀😉
Hihi😂, to jsem seděla pouze poprvé, když jsme ho vezli domů.
Tak příšerně mě nikdy nepoblily ani děti 😅.
Fikovnice:Jarda Jágr zamlada!🤣
A je to tu! Já věděla, že si zde spravím náladu. Ovšem Jarda měl přeci mulet!🤣
Ty tam fakt vidíš podobu s pesanem Hmn?
Mulet 😂.. Já myslela jen tu bohatou čupřinu, která vypadá jako vlasy.. A bývá taková hebká, jestli si dobře pamatuju.
A vůbec hnm závidím, že si pořídila štěňátko, které má obličejík ..😊
Já Ti rozumím… Taky jsem na psa musela dlouho čekat, až do dvanácti. .., bylo to nekonečný..
Měla jsem do té doby kočky, dokonce jsem je i cvičila.😅
Napiš, kde a a jak by kočička bydlela, pokusíme se poradit🙂.
A vezmi si k tomu sklenku vína 😊…
Praha. Ale je tady letos jiný podnebí 😊. Mám ho na okně, můžu vyfotit detail, ale nevím čeho. Je nádhernej, úplně ve tmě svítil..
Tak to už se ztrácím 😅. Ale můžu udělat lepší fotku..
Děkuju ! Toho jsem neznala…
Je to prosím zlatohlávek? Má na délku tak 30 mm, měla jsem pocit, že zlatohlávek by měl být menší..Našla jsem ho u skepic v kurníku, už byl po smrti.
Ježiš, tak děkujeme. V to jsem ani nedoufala 😅.