Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 29.04.2025, 11:47:48
A jací jsou ?
Vovčáček nejlepší?
Já jsem zvědavá, jak to u nás s obranama bude, Fram to opravdu bere jako hru a když figurant není hravej, je z toho na rozpacích. Moc loveckého drivu v něm není, ale aspoň se nebojí jako řada briardů, zákus má pěknej, ale chce si vzít rukáv a jít do pryč. Spíš se v poslední době zhoršil než zlepšil. Teď jsme poprvé zkoušeli vyštěkání a brouček nechtěl běžet za zástěnu, pak to pochopil, štěkal ale zase si udržoval velkej odstup, což je vrozená vloha..
Dorouš kouše “ kolie styl”, protože v sobě kolii opravdu má a o starým Gučkovi, kterýmu dávám kousnout až poslední dva roky a jen tak pro radost figurant říká, že je to jeden ze psů, ze ktetých má opravdu respekt, jak je rychlej a razantní a že ho to sním opravdu baví ( figa). V tomhle je ten bull v něm hodně znát.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 28.04.2025, 16:34:37
To je takové teoretizování. Nepamatuju, že by pes zabil člověka, když bránil svého pána před nebezpečím nebo by ho zabil náhodou.
Jestli lidi nedostanou trochu rozumu a budou k těmhle psychicky narušeným psům přistupovat s naprostosto neadekvátním a takovým sebemrskačským soucitem , opravdu se toho zákazu dočkáme.
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 28.04.2025, 22:30:13
To moji kluci se společně netulí ☹️, no ani ty zkoušky nemají 😅.
Včera se Doronkovi stala nehoda 🙂. Spal u nás kamarád, kterého miluje, tak si k němu vlezl do postele jako vždycky. Snažil se ho nožkama odtlačit aby si udělal prostor, odsunul tím postel od zdi , propadl do té štěrbiny a nemohl ven 🙂.
A ten hajzlík, co si říká kamarád, si ho ještě vyfotil než ho vyprostil.😅
Povšimněte si na fotce Doroušova zoufale staženého ohůnku ☹️.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 25.04.2025, 20:17:59
Bobčo, jsem úplně zděšená..
Jak může v nemocnici nebýt výtah ?
Máte kruté bolesti a na operaci máte čekat do ledna ?!?
Na pokoji není wifina ?
Dělali Vám vůbec magnetickou rezonanci ?
Taky by mě zajímalo, co Vám dávají do té kapačky.
Co ta Vaše věčně zaneprázdněná lékařka ty svoje studenty učí ? Jak srát na lidi ?
Bobi, jsem teda v Praze, ale kdybych mohla být nějak nápomocná, dejte vědět, opravdu.
Promiňte, jsem se rozčílila, ale, celý život se dřete, platíte zdravitní pojištění a teď tohle ?
Přidám ještě osobní zkušenost. Měla jsem stejný problém, tělo si s tím poradilo, obratle jak sesedly, srostly k sobě (lidově řečeno), ortopéd na to koukal jako z jara 😅. Tento postup ale nemůžu nikomu doporučit..🙂
Tomu se o tomto zážitku bude zdávat a časem třeba začne kolovat éterem ve stylu : otevřel jsem dveře a v kufru dva vlci, na zadním sedadle medvěd, Od spolujezdce navigovala taková ta chytrá a řídila lesní žena, nebo to bylo obráceně, doteď se nemůžu vzpamatovat🤣🤣🤣
Mám takovou fantazii, že pán doma líbal ruce svojí ženě a už nikdy jí nebude vyčítat, že nechala děti aby v autě nadrobily a že na podlaze zůstalo pár obalů od Fidorky.🤣🤣🤣
Tak v našich útulcích moc psů není, bývají problematičtí, hodně bull kříženců a hlavně spolky je nerady dávají. Třeba pro mne byl problém tam dostat mladého velkého psa, protože jsem pro ně stará.
No, že by to měli vzít do ruky místní.., to oni právě dělají ☹️. Adopční poplatek je jen třešinka na dortu. Víme, kdo tuhle fenku přivezl ? Jaká organizace?
V Rumunsku je spousta bezprizorných mladých, milých a přátelských psů, jen si vybrat. Tahle fenka tady asi moc spokojená nebude.
Takže přesun proběhl bez oblečků a županů ?🤣🤣🤣 To není možná.🤣
Tuhle jsem ve frontě na závory malinko ťukla do auta za sebou🙈, jen do nárazníku teréňáku naštěstí, ale pán se právem naštval, vyběhl z auta a otevřel mi dveře u řidiče aby mi vynadal.
Uvnitř dechem psů zamlženého auta uviděl mě ve “vycházkovém” oblečení, na sedadle spolujezdce kamarádovu fenku Škumpu, na zadním sedadle Framíka, a z kufru vykukoval Doron s Gučákem. Všichni mokrý a smrděli prostě jak mokrej pes smrdí. Otevřel pusu, zase ji zavřel,rezignovaně mávnul rukou, zmateně řekl: “ nashledanou”, já taky pípla :“ nashledanou, omlouvám se”, zabouchnul dveře a otřeseně odešel. 😅