»
Odpověď na příspěvek uživatele
Tom50 z 02.01.2026, 19:57:52
Tome, já to mám podobně jako Vy, považuju ohňostroje za pokleslou zábavu a zároveň nemám ráda zákazy.
Můžu mluvit jen za naši obec, tady se to celkem vydařilo, místa byla vybraná dobře, lidi se tam naopak sešli( prý, já byla s čoklama doma), popovídali si, připili, byly tam i děti, takže nikdo nechtěl aby přišli o ouška.
Něco jinýho je zákaz a něco jinýho je nějaká regulace, a popravdě se mi nelíbí, že říkají “ výborně, lidi poslechli, tak jen tak dál, snad se to povede zakázat to úplně a plošně".
Štěkání psů ( noční) taky některé místní vyhlášky prý už regulují, stejně jako rušení o víkendu, třeba sekáním trávy, mno..
Měla jsem moc ráda teplý letní večery, kdy se dalo sedět u stolků restaurací na ulici a povídat si s kamarády, teďka pěkně v půl desátý poslední objednávka, pracuju obvykle do devíti.
Zavřeli mi po třiceti letech oblíbenej jazzovej klub v tom nejcenrovatějším centru Prahy, přistěhovala se tam nějaká maminka ze Slovenska a ona přece potřebuje pro dítě klid a cítila tam vibrace, prosadila to.
Takže jo, souhlasím, když někomu budeme zakazovat něco co nám nevyhovuje, velmi brzy se stane, že nám zakážou něco, co máme rádi my.
A regulace ohledně psů budou velký si myslím.