Já jsem na anglický bulíky zasedlá, protože jeden rozdrtil Doroušovi chrupavku v uchu a on teď není takovej fešák. Šel po něm docela natvrdo a jeho pán ho nechal.
Dorouš mu zase na oplátku překousnul ocas a bulík už taky není fešák. Bylo to úplně zbytečný.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.08.2024, 11:44:48
Autoritu z vedoucího experimentu, vytvořilo “ vědecké” prostředí, kde to probíhalo a bílý plášť, tak je to snadné. Plus ten inzerát je na to už psychologicky připravil.
On to tam Honzák nepíše úplně přesně , řada těch “učitelů ” pociťovala velký stres a duševní utrpení, ale nedokázali neposlechnout.
O zlu v lidech je spíš vypovídá Stanfordský experiment (Zimbardův vězeňský experiment), to byla taky síla. A zase tam bylo určité malé procento lidí, kteří se nepodvolili. Kdyby tam tehdy neprišla Zimbardova manželka a nerozehnala to, bůhví, jak by to dopadlo.
A zase, ti účastníci experimentu později vůbec nemohli pochopit, proč se tak chovali a někteří hluboce se styděli. I Zimbardo byl sám sebou velmi nemile překvapen.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 06.08.2024, 08:36:36
Mě hrozně mrzí, že jsem se nenaučila jezdit. Učila jsem se v Chuchli, na příšerném školním koni jménem Panic, ani se mu nedivím, že byl protivný a zlomyslný. To bylo pěkně krátké pígle, zkrať si cígle a udělej na nich můstek a na lonži pěkně do zblbnutí dokola a na kterou to k..va vysedáš nohu, můžeš mi říct, na kterou nohu vysedáš.🙂))) Já ani nevěděla jestli myslí mojí nohu nebo nohu toho koně;))) a bála jsem se zeptat.
Pak mě učila jezdit moje kamarádka, drezurní jezdkyně a to byl úplně jiný svět, vysvětlila mi, že nemám jezdit na koni, ale s koněm, v kyčlích kopírovat jeho kroky ( já tam dřív seděla jako prkno) a být uvolněná.
Ale už bylo pozdě a dotáhla jsem to jen tak daleko, že, jak uznala, v krokové vyjížce koni nijak zvlášť nevadím.
A ve svém věku se už nebudu pouštět do žádných větších akcí 🙂)))
Já si myslím, že to neudělal. Zabít někoho elektrickým proudem není tak jednoduché, dva lidi naráz téměř nemožné. Ale on byl elektrikář, tak se prostě nabízí.
Pitva probíhala v Egyptě,ostatky do Čech poslali bez většiny orgánů, jestli si dobře pamatuju.
Moje teorie je, že to udělal někdo místní. Byla to taková nesympatická dvojice, on prý pořád s něčím personál otravoval a vyhledával spory, Monika zase hodně vyzývavá a k tomu blondýnka.., predstavuju si, že se chovali tak buransky nadřazeně a nedávali spropitné..a v někom mohli vzbudit vztek a nenávist.
Myslím, že Egypťané to ututlali kvůli turistickému ruchu.
Myslíte anglického bulteriéra? Toho s tím klabonosem?
Být vámi, vybrala bych si jiné plemeno, jestli jste začátečníci.
Nejsou snadno cvičitelní, často mají problém s jinými psy…, člověk musí být pořád ve střehu .
Měla jsem tu smůlu, že jsem potkala řadu bulíků povahově velmi nevyrovnaných, tak jestli se pro něj rozhodnete, vybírejte opravdu pečlivě a dejte si poradit.
Tady má bulíka, tuším, Verun. Třeba se ozve a napíše víc.
Vztahy jsou NĚKDE otřesné, toho mého kamaráda z fakultní nemocnice vyšikanovali jinam. Ale jinde (anebo právě tam, kde trápili mého kamaráda) při sobě doktoři drží, fakt.
Jo, tak doktoři z jedné nemocnice spolu ještě občas drží.
Ovšem, to, co jsem zažívala při hospitalizaci s mámou lékařkou, když byla stará, nebylo tedy nic moc, kdybych na oddělení nelifrovala denně plata chlebíčků pro sestry plus nějaké “ohodnocení” pro doktory , bylo by to ještě horší. Pak už do nemocnice nechtěla ani na vyšetření. Zažili jsme tam ošklivou věc, vedle mámy ležela taková umírající stařenka, jeji syn u ní hodiny sedával a držel ji za ruku. Jenže když odešel, sestry a ošetřovatel se začali chovat jako saně, na paní vulárně křičeli , hrubě s ní manipulovali, prostě hrůza. Máma, když se jí udělalo trochu líp, to nahlásila primáři, takže se potom už báli a nechali paní umřít v klidu.
Můj otec, také lékař a profesor!, pravil, že do nemocnice už ho nikdo nikdy nedostane, tak ponižující zacházení tam zažil. Takže když mu něco je, musím sehnat doktora, který za ním přijde domů.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 05.08.2024, 12:48:51
Hihi, já jsem na tyhle věci náhodou moc šikovná;)!
Tuhle jsem něco měla poslat přes Balíkovnu, spetla jsem si to se Zásilkovnou, prošla jsem martýriem přihlašování , nechtělo mi to taky věřit, že nejsem robot , pak jsem to s velkou slávou zaplatila a odeslala sama sobě🙂))
Napodruhý jsem se dostala až k tomu boxu, jenže ten se mi nechtěl otevřít, byla jsem už úplně s nervama na huntě, volala jsem dceři a křičela do telefonu: “A nebudu to dělat!”, jako to říkala ona ve čtyřech letech, když jí něco nešlo.🙂))
Dostala jsem klasickou ajťáckou radu, ať vypnu a zapnu telefon a pak už to šlo jako po másle🙂)
Cukýnová bábovka je výtečná, taková vláčná, podobobná, jako když dáte do těsta jablka.
Cukeťáky jsou u nás taky moc oblíbené, dávám k nim řecký jogurt s česnekem. Dají se upéct i tak, že se těsto nalije na rozpálený plech, to jsou pak dietnější, protože míň oleje.
Taky jsem se dneska dala na hubnutí, už je to neúnosný🙂))))