Bouřka nepřišla, je tady hak v papiňáku, chtěla jsem vám všem říct,že s tímhle způsobem léta zásadně nesouhlasím 🙂)))!!!
Příspěvky uživatele
Doron
Ale zní to hnusně.
Jadérko zní mnohem lépe🙂)
Četl by někdo Jabloňovou stezku, kdyby se hlavní hrdina jmenoval Jan Semeno?
Takže já jim ten meloun bez semene ani se semenem jíst nebudu🙂))
U nás v Praze pouhých 33 stupňů, už hodinu z dálky hřmí, fouká vitr, psi zrychleně dýchají, jazyky na vestě. Vlhko jak v prádelně.
No, tak to se stává celkem často, že majitele kousne vlastní pes nebo vlastní kočka, kopne ho vlastní kůň , trkne vlastní kráva atd. Našeho souseda skoro zabil jeho beran, ale o tom se tolik nepíše.A já se tuhle pořezala vlastním superostrým japonským nožem🙂))
Ten chlapík byl asi docela duchapřítomný, had zůstal v terárku.
Jaké si , Jano, myslíš, že můžou být ty trvalé následky?
Mám radost a těším se na další pokroky !
A na jakém principu vlastně funguje Remendem?
Nemůžu k tomu nic najít. Možná se tady o tom už psalo ? Zdá se, že je to perfektní věc!
Jojo, nebo i bez jadérek. To je takové hezčí.
Teda. Jste fakt dobrá !!!
Nevim, jestli bych si věděla rady, spíš ne a musela bych někoho zavolat.
Holky, odhoďte zbytečnou skromnost !
Tenurri jsem neviděla,ale Vám Kilian to stejně nikdo nevěří;)))
Stejně umite to nejdůležitější, navázat se psem vztah a motivovat ho ke cvičení a “vysvetlit” co od něj chcete. Že jsou tam nějaké nepřesnosti, to už je jiná věc.
Navíc nechci, abyste mi vyfoukly titul největšího motovidla 🙂))))
Tenurri, asi zkoušíte cvičit taky sama ?
Cvičila jsem s jedním trenérem, šikovnej schopnej chlap, ve sportovce hodně úspěšnej, hodně mě toho naučil, ale moc mě péroval , rušilo mě to a nemohla jsem se soustředit.
Tak to by tedy byla čirá hrůza.
Kilian:….zase chyba, vymýšlite zasadně vy, kdepak nechat to na psu🙂
Mno, to nemáte úplně pravdu🙂)))!
Musíte psa bedlivě pozorovat a když vymyslí nějakou krávovinu třeba vyskočí na lavičku nebo….třeba vyskočí na jinou lavičku, začnete zuřivě klikat a taháte jednu granuli za druhou.
A hlavně mlcet, nevydat ani hlásku !
Protože pes je svobodná bytost a nesmíte ho lámat a nutit mu nějaký svoje povely, taky říkal.
Bože můj, to je vůl jak anděl🙂))))
Jak říkala moje babička: Kam byste pořád rajzovali ? 🙂)))
Taky jsem se sem neměla dívat.
Moji psi taky milují louky nejvíc . A procházky kolem řeky s koupáním. V lese jsou trochu jiní, takoví.. možná trochu ostražitější..
Ale mně je to jedno , chodíme kam se chce nám lidem, taky máme svoje práva;)))
Dneska jsme se zmohli jen na koupání v řece, Gučák a Dorouš aportovali z vody, to je top zábava. Framik se mi pokazil a nechce plavat, je z něj brodič ☹️. Udělal špatnou zkušenost, když skočil do lomu, potopil si hlavu a musela jsem mu pomáhat ven.
Je to sněhová vločka;).
Že se nějaký film jmenoval “Ještě větší blbec, než jsme doufali”? Nějak se mi to asociovalo..
Tak jsem se ještě dočetla, že krmení z misky je týrání psa, nebojme se to nazvat pravým jménem🙂)))
A barfem by i krmil ( je totiž zastáncem prirozenosti), i když je to z ruky složitější, ale nemá to cenu, v mase je totiž málo krve a krev je základ života.
Onehdá jsem v televzi slyšela reklamu na meloun bez semene, za pouhých deset korun za kilo.
A co tedy na zvláštní paní odpověděla, když jste chtěla očkovací průkaz?
Nějakej naštanej, ten školník.😂
Musíte pořídit klobouky 🙂!
Každý pes je asi jiný. Třeba jinak mlčenlivý Framík strašně nadává, když mu vytrhávám chlupy z uší. Jako drží, vlastně to i chce , ale je to hauááá, uáááá, bručí, mručí, úplnej cirkus.
U Gučky bolest poznám podle výrazu obličeje a napětí těla a i jednou plakal, když dostal injekčně antibiotika. A úplně ho psychicky zlomil plastovej límec, vůbec se na něj nedokázal adaptovat, bála jsem se, že se snad utrápí,nejedl, nepil ani když jsem mu ho na chvíli sundala. Pak mi tady, myslím, že to byla Plaka, poradila límec nafukovací, jen jsem mu ho nasadila, byl jako jako vymeněnej .
Přitom taková blbost🙂)))
Samotnou mě to nenapadlo.
No, tak pro psa by taky mohl sloužit jako klec celý byt, si myslim.
Je přece trochu rozdíl,jestli máte rybičky v lahvi od okurek nebo pěkným velkým akváriu.
Já jsem tím klecovacím trendem úplně zděšená, hodně lidí si pořizuje klec jako základní výbavu, ještě než si přivedou stěně , a psi tam tráví většinu dne.
Je to týrání.
Zrzavci:Pani! Vy máte bezhlavýho psa!
Pani, to je sice pravda pani, ale už sem ho aspoň naučila odpočívat !
To je taková Jarosova mantra. Musíme mít psy doma v klecích, jinak je týráme nedostatkem odpočinku.