U nás je to vic anonymní, prostě Praha ☹️.
Jaké je u vás počasí? Tady včera 37 ve stinu a teď v půl desáté 29. A fouká teplý vítr .
U nás je to vic anonymní, prostě Praha ☹️.
Jaké je u vás počasí? Tady včera 37 ve stinu a teď v půl desáté 29. A fouká teplý vítr .
No prostě.., chodí tu zloději a v noci kradou.Vykradli sousedy zprava i zleva, ty zleva už třikrát v průběhu měsíce ( oni tam teď nebydlí).Predevčírem jsem tady viděla tipaře, jezdil na kole a očumoval domy, vyfotila jsem ho a řekla, že jsem sousedská hlidka( to znám z americkejch filmů)😂
Včera zase vykradli sousedy zleva a nám opět prostříhali plot aby se k nim přes zahrady dostali, kvůli tomu utekl Gučák a musí teď nosit GPS , je to prostě otrava.
Naše veterinářka má druhého basenjiho, s prvním to ještě tak nějak šlo (z jejího pohledu byl úžasný 🤭), druhý je nejenom necvičitelný, ale i nevychovatelný, ničí,neudrží čistotu ..
Kde je to k přečtení?
Já to mám nejlepší.
Od té doby,co se u nás v ulici krade, mi všichni sousedi chválí psy, jak hezky štěkaj.😂
To je tedy těžké rozhodování , obě plemena jsou cvičitelná dost obtížně.
Hihi, náš starosta nabízel sousedovi, že odkoupí jeho kohouta( asi tušíte,co s ním chtěl udělat).
Postupně se dostal na částku 5000 Kč, Franta Krbec neprodal🙂))!
Ale stejně se měli rádi. 🙂
To byla Pomocná stráž VB , tuším.
U nás tuto funkci vykonával lehce mentálně retardovaný zoofil, nekecám🙂.
Vůbec jsem tu potvoru neznala a mám ji na zahradě.
Díky za upozornění, jdu to vytrhat !
Briárdě Framík bude mít okolo padesáti kil, je k malým pejskům opravdu něžný a citlivý, ale když jsme měli u nás na návštěvě dvě čivavy nespustila jsem z něj oči protože přesně.., stačilo by hravé máchnutí packou a neštěstí by bylo na světě.
Přitom vím, že by jim nikdy záměrně neublížil,čivaví holky byly dobře vychované, uměly se k velkým psům chovat , najít si místo kde je bezpečno,napomenout náznak divočení, byly si dobře vědomé svojí křehkosti a uměly v tom chodit. Fram i ostatní psi jsou zvyklí vyhýbat se kočce, která klidně leží na zádech uprostřed jejich her a běda tomu, kdo by o ni zavadil.
Ale i tak jsem se bála.
Byla bych hodně opatrná,společné procházky na vodítku by mohly být v pohodě , doma hrozí větší nebezpečí. Také bych si na takové dovolené moc neodpočinula.
Ona Sarah spíš mluví o tom, jak je těžké zodpovědně vybrat příští páníčky. Musí to být těžké, nezávidím jí to.
Nedávno jsme kamarádce pomáhali prodat koťata a byla to sranda, protože jsem mohla využít, že jsem trochu “ do kšeftu”, což jináč nemůžu.
Takže jsme udělali překrásný fotky, ze kterých dýchal luxus, neštítili jsme se ničeho. 🤣
Bylo tam i koťe v botě ( ovšem botě luxusní), kočka u fontány s Budhou ( k plemeni se to hodilo), pochopitelně koťata v záplavě květin .., koťe odpočívající v knihovně vedle Tibetské knihy mrtvých 😂..
Kamarádka pořád: Počkej, není to moc?
A já: Není! Přines ještě ten japonskej čajovej servis!
Kamarádka taky do inzerátu nemohla dát cenu ( kvůli klubové politice), ale z fotek už bylo tak nějak patrné, že nízká nebude a navíc je u tak mimořádných zvířat nepodstatná.😀
Získala velké množství zájemců a mohla tak vybrat koťata ty nejlepší domovy.
Takže Sarah, nepodceňte marketing!!!
Fikovnice:Doron, Ty nevíš, že “měla” se píše “mněla”??? Taková ostuda!!!🤣😉
Mnělas mi to říct dříve teď vypadám jak dylyna !
Vím, že jste nechtěla mít pravdu, ale měla.
Já se tehdy, zastávala těch obcejnejch kluků policajtskejch, který projevili velkou odvahu , ale nikdo je správně neřídil .
Sarah01:A proto vždycky říkám…"hledej v prvé řadě pomoc na konci svojí paže". Ta policie nemůže být všude a vždy může chybovat.
No, to mi děláme a vyšetřili jsme si to sami.🙂
Ale určitou součinnost člověk potřebuje..
A byla jsem překvapená,jak byli někteří poliši fajn , ale začínali vždycky od začátku, informace si nepředali ( mluvím o krádežím v našem sousedství).
I na té FF se řada lidí o sebe i o druhé postarala.
Byla tam moje kámoška psycholožka ( šla se tam jen vyčůrat:🙂)když se zrovna začalo střílet , nahnala děvčata, co byla na chodbě do místnosti, zabarikadovaly se tam, řídila to,uklidnila je, byla jsem na ni hrdá, je jí sedmdesát.;), pak si sama nechala poskytnout psychologickou pomoc🙂.
Ta mi říkala, že ti policajti , co tam zasahovali byli skvělí,opravdu angazovani, ale prostě to velení..
Musím zpětně uznat , že Megi měla pravdu, když říkala, že zásah na FF byl zpackaný. Řadoví policisté se zachovali excelentně, byli opravdu stateční, ale to velení…
Udělala jsem nedávno s policií osobní zkušenost a zjistila jsem, že jejich základní problém je ten, že nejsou schopní si předat informace a neumí uvažovat analyticky. Ale jako že vůbec.
Když si doma člověk postěžuje, že Framíkovi nejde kladina..
Překvapeníííí !!! 🤣
Já to doma nechcu ! Navíc z toho všude něco kovovýho čouhá..
Zrzavci:Ma ryzovar ta paňy? K tomu psu?
Vi se naučte psát a cist mě šlo hlavně o pejskaaby měl dobrí život ne o peníze!!!!!!
Jestli my ho pani slíbila tak se to má dodržet protože u vás máte tak leda pomocnou školu a umím si představit ty podmýnky pro pejska!!!!!!!!!
A nezapomýnejte že pes je zive zvíře laskavě!!!!!!!
Maucta!!!!!!
😂😂😂
Pes měl bít zdarma chtěla sem ho pro holki tohle není jednání uš nemám zájem!
Příště nepište že daruji pejska když chcete jen ryzovat prachi !!!
Ale on měl od prvního dne tu ránu takovou suchou, už když to měl přišitý, nehnisalo to, tady se zprvu rozvíjel zánět a bylo to takový neohraničený , nepřehledný.
Jak to vlastně s bylo? Byla to tržná rána nebo to bylo odražený? Držela ta kůže ještě někde?
Vy jste to taky tak úžasně dokumentovala, sledovala jsem to bedlivě,člověku se to může hodit i pro člověka🙂. Díky moc!