Pardon, to nebylo pro Vás, Vy to víte;)
Příspěvky uživatele
Doron
No, ta boule je právě ten bulbus glandis, neboli uzel, který slouží ke svázání psů při kopulaci. Málokdo ho viděl, protože bývá ukrytý ve feně🙂 a když nemá pes erekci, tak tam není, resp.nevypadá takhle.
Já to viděla jen u jednoho psa, jak už jsem psala a byla jsem z toho pěkně vyplesklá, než jsem zjistila o co jde.😅
My dnes navečer s kamarádkou a její cotonkou jen u nás v lese. Pršelo, to mají psi moc rádi.
Cestou zpátky jsme se stavily na pivo, zaparkovaka jsem kluky v rohu zahrádky, připnula vodítka k zábradlí a posadila se zády k nim, abych měla přehled, byli tak metr od stolu.
A najednou cítím na koleni těžkou, chlupatou hlavu, byl to Framík , ten blbec přehryzal takový krásný, festovní a drahý vodítko, abysme si byli blíž.😆 Drbala jsem ho už nějakou dobu bezděčně za uchem, tak jsem mu ani nemohla a ni nic říct ☹️.
To ovšem vypadá velmi pěkně 🙂!
Ten “ náš” raslík byl trochu hormonek a taky se na tom problému podílelo to, že byl nízkej a erekovanej penis opíral o zem, takže si ho stimuloval a “ vytvořil” ( erekoval) si tam uzel ( bulbus glandis), kterej slouží ke svázání, prostě taková červená boule u kořene penisu.. Já to před tím nikdy neviděla, nevěděla jsem ani co to je a dost mě to vyděsilo.😅
Ale stalo se to jen párkrát za jeho dlouhej život a jináč to byl úžasnej pejsek, hodnej a dobrosrdečnej.
Jo a kromě chlazení bylo potřeba ho taky opatrně umýt, odstranit nečistoty.
Já to znám. Míval to jeden raslík z rodiny, vypadalo to šíleně. On měl ještě ten problém, že měl kratší nožky, takže se tím penisem vyheveroval do výšky a prakticky nemohl chodit.
Když se to stalo u nás, dávala jsem mu studený obklad na spodní břísko a jestě jeden na bedra a to zafungovalo celkem rychle, v řádu minut.
Holky, musím se podělit o zážitek. Byla jsem dneska na hradě na Schakespearovských slavnostech, dávali Othella.
Celý představení se schylovalo k bouřce, blýskalo se a netopýři lítali nízko🙂. Když už Desdemona tušila, že jí moc času nezbývá a zpívala přesmutnou píseň, zdvihnul se vítr, rozevlál jí šaty a pak přišla bouřka a liják a ještě do toho zvonily zvony🙂.
Nevím teda, jak to udělali, ale bylo to dost působivý, přitom recenze říkaly, že výprava nic moc…🤣
A Praha byla dneska úplně prázdná, jak za starejch časů nebo za kovidu.
Jinak u nás jestě pořád leje, máme trochu vyplavenou garáž.
Bobi, ani nevíš, jak moc Ti přeju, že se o Tebe konečně někdo stará🙂!
To víte, ženou se za zdravím.🤣
Ve mně se minulý týden něco zlomilo a přestala jsem jim uhýbat.😅
Definitivně mě nasrali na takový pěšině v NAŠEM🤣 lese, asi jsem měla skočit šipku do trkovýho křoví si představovali. Tak jim úplně mile povídam : “ Sem se asi nevejdeme ,viďte?" Byli tím evidentně zaskočený.
Jj, ale u nás jsou komunikace pro pěší a cyklisty.
Jezdí tam na elektrokolech určitě pade. A nezvoní.
Se psy tam nechodím, ale třeba s vnoučaty se někdy potřebuju přemístit třeba na koupání a to je opravdu nebezpečný.
Už teda jezdím autem.
Dřív tady byla pěšina podél navigace a polňačky, to bylo krásný, i na kole se dalo.
Strašnej trend, tohle asfaltování..
Cyklisti jsou děsně odrzlý a mají často pocit, že mají absolutní přednost. Tu nemají ani na takzvaný cykloztezce, která je komunikací i pro pěší, natož na různejch pěšinách v lese. Navíc nemívají zvonek.
Sou jako trpaslíci, vlezou všude.😅
No tak to je naprosto fantastický !!!
Jste frajeři !
No stárnou.., mně stárnou bez zkoušek 😅, ale to nevadí..
U nás začalo pršet, těsně po tom, co šly kachny spát, tak doufám, že to vydrží do rána aby si to užily.🙂
My v lesích u Dobříše, nepotkali jsme jedinýho člověka, ta úleva 🙂.
Míjeli jsme starou tramskou chatu a nesměle nakoukli dovnitř.
Pršelo trochu a tak jsem z příkrýho kopce opět uklouzla po klacku , protože pravý koleno ještě nemám v pořádku a hůlky jsem si nevzala a měla blbý boty .
Takže klasika, ležím na zemi, psi mě líbaj a Fram mi ještě snaživě podává tu větev.🤣
Takže od pondělí hubnu a začínám silovej tréning.😅
Taky moc gratuluju👏 a držím palce!
Jakou zkoušku jste dělali?
Přesně, on je příšernej mimoň, ten tatínek.🤣
Vždycky se se psem, Doroušovým to otcem, vypraví , v ruce sukovici, tvídový sako, poctivý boty, vysoká postava, fešák to je a vypadá jako by se chystal na přechod Alp, rozžehná se se svojí paní a vyrazí na výlet.
Nojo, jenže já jak chodím se psama vím, co dělá.
Sedne si na první lavičku v lese nebo na takovej patník u vody, vytáhne knihu a čte, když vyrážíme na vycházku sedí tam a když se za dvě hodiny vracíme, je (teda jsou) tam pořád.😅
Tak my nemáme co říkat, Dorouš je potomkem takhle mladé fenečky. Stačila opravdu jen chvilka nepozornosti, panička jen něco nesla rodičům a roztržitý tatínek intelektuál otevřel dveře od knihovny, kde byla fenka zamčená. Psi, jak se dobře znali a byl asi i ten správný čas, šli hnedka na věc.
Panička z toho byla na mrtvici a měla s tím i strašnou práci, musela se nima přestěhovat na chalupu, protože bydlela v centru a pak starosti s vybíráním páníků. Dodnes máme skupinu a zrovna předevčírem jsme si všichni přáli ke čtvrtým narozkám.
Tak třikrát hurá!
Já na ten Framykoin vzpomínám jako na zázračnou věc, mívali jsme ho doma pořád ( rodiče doktoři) , léčila jsem jím jako dítě kočkám ze stájí různý ošklivý mokvající a hnisavý rány s velkým úspěchem, tak ho mám asi zidealizovanej 🙂.
Jestli je ještě na trhu, hned si ho opatřím !
No, nevím jestli jste empatik🙂, když si neumíte představit, jak obtěžující pro Coudas musí býť, když jí pořád tchánovic někam lozí..
To je někdy úplný psychologický mučení.😅
To je hrůza. Chudina pejsková , chudinka panička ☹️
Víte o té otravě něco víc? Všimla si paní, že něco žrala? Jaký to byl jed?