Za mě by bylo hlavní kritérium zdraví a povaha ( pracovní předpoklady).
Příspěvky uživatele
Doron
No už do chovu zasáhli, když se rozmnožili a pro jejich potmky platí totéž. 🙂
A v klubu asi nejsou, tak je jim to fuk.
Krásný to tam máte!
Cožéée? No teda!
Pánbůh požehnej!❤️
Tak to ne..
Framík jednou dostal od ohradníku na ovce a bylo to fakt blbý.
Díky za radu. Kolik tak ten ohradník může stát?
Já bych potřebovala stodvacet metrů.. Ale problém je, že plot je docela zarostlej a taky bych nechtěla, aby dostali ránu psi..
Dneska neutekli,snad jsem všechno utěsnila..
🤣🤣🤣
Já to vidím úplně živě !
Mno.., přehodnotila jsem to.🤣
Ovšem strůjcem problému je ta jedna kačena. Je samostatná, sebevědomí jí nechybí, ale nemá na to. Vždycky se ztratí, řve a všici za ní.
Kamarád, co mi hlídal zvířata říkal, že ji skoro zabil. Prej : “ Nejhorší je, že ona hodí blinkr doleva ( ona má totiž takovej tik, že se uklání hlavou doleva) a přitom běží doprava, kráva.”
Hodně si ji zamiloval kačer Miloslav, je jí stále po boku, tak možná vyšlechtím plemeno metálních kachen, co každýho spolehlivě přivedou k šílenství.😅
Jinak kačky nesou jak o závod, naučily se do snášecích hnízd z lísek tak už jsou vejce celkem čistá. Jedno vejce z šesti vždycky leží mimo..🤣
Asi z Indiánů zešílím, utíkají k sousedům. Nemůžu najít díru v plotě, musí být ale malá, protože prolezou kačeny a kačírci zůstanou doma. Pak na sebe přes plot křičí a kačeny se neumí vrátit. Zvlášť jedna je úplně blbá, když odstaraním spodní prkno, neumí sklonit hlavu a prolézt, ostatní se pro ní pořád vrací a předvádějí jí, jak na to. Opravdu mentál.😅
Asi na zahradě všechno vysbírali, granule a pšenice je moc nezajímá, jsou posedlí lovem.
No, ale kluk má recht, tohle mu nemůžete dělat.🤣
On má svatý právo na pubertální výstřelky a dělání ostudy,a Vy mu to vyfouknete !🤣
Upřímnou soustrast.❤️
Myslím, že Yoda naopak dodá poslednímu rozloučení takový důstojný, šlechtický akcent🙂.
On to byl syn mafiánského bose, co vlastnil ty call centra. Asi nějaký vyřizování účtů mezi mafiema?
Já se na to podívala, na fb a na tiktoku a nemůžu doporučit, je to dost otřesný, takhle nahlídnout do světa psychopatů, je to děsivá krutost.
To je slaďouš 🥰
Tak tenkát se to tak nebralo.., ke koním jsem sama nesměla. Ale jsem tam chodila.😂
Hodnej kohout nejde ani na dítě a když je zlej můžete chodit třeba s koštětem, ale člověk musí mít postřeh.
Teď nedávno vážně zranil kohout dceřinu sousedku, už starší paní, ošklivě jí poranil žílu na noze, byla celkem dlouho hospitalizovaná.☹️
On každý chovatel ví, jakého dává, prodává, kohoutka, to se pozná. Někdo chce spíš toho “ zlého”, aby stál v první linii když přijde nějaký predátor. Ale můj posledni byl na lidi moc hodnej a přitom slépky bránil, měl to v hlavě srovnaný. A ještě byl krásnej. Byl z volného chovu, všechno uměl a všechno slepice naučil. Takovýho chci zase.
Já mám zkušenosti bohaté a ovlivnit výchovou se to podle mě nedá. Měli jsme kohouty mírumilovné, jeden si dokonce “ hrál” s dětmi na pískovišti a kohouty zabijáky, stejné orostředí, stejné zacházení.
Každý v naší rodině zažil, že ho jako dítě napadnul kohout a tomu se stalo osudným.😅
Všichni zažili stejnou věc ( prababička, babička, máma, já, moje děti..), kohout přistane na hlavě, dítě křičí, krev teče, přibíhá dospělý, kohouta chytá, nese ho ke špalku se sekerou a tělo bez hlavy odbíhá do zahrady, protože je potřeba se věnovat dítěti a není čas ho přidržet.
Vidím to jako dneska, mě pomohl pan Koloc, trenér dostihových koní, vyskočil oknem prádelny aby se nezdržoval a nic mu nevadilo, že kohout nebyl jeho.🤣
Zase si teď sképky pořídím, zdá se, že liška se k nám už bojí, a k nim hodného kohouta, na tom si dám záležet.
No já jsem šťastná, že je Gustík už pryč. Můžu k vám přijet na návštěvu🙂! Jak já se ho bála.😅
Jinak jste mne tou rozmazleností překvapily, já měla za to, že je to spíš vrozený, tak jako u kohoutů.
A jak se Pinďa chová je zvířatům? Nechce lovit?
Hlavně na Pinďu nepouštějte Gustava!!!
Nebo teda Piňďu ke Gustavovi !
Je to roztomilouš, moc blahopřeju.🥰
To je dost děsivý..☹️
Já takové urážení zatím neznala…
No, byla jsem ho obdivovat na cvičáku, to ho trochu obměkčilo. Musíte to Alanovi taky nějak vynahradit.😅
Na obranách jsme na tom byli podobně s čévéčkem co s námi chodí, oba hoši pronásledovali figuranta velmi pomalým, ladným cvalem.🤣
Indiáni dočista zešíleli, brázdí pozemek neuvěřitelnou rychlostí. Kačeři u kačen tím svým vražedným soubojem asi klesli, holky se jich nedrží, tuhle utekly a kačírci zůstali spolu jak dva ňoumové protože neprolezli.
Dvanáctset metrů zahrady se jim zdá zoufale málo, snaží se proniknout k sousedům, kamarád co mi hlídal zvířata musel k stometrovému plotu přidat spodní prkna, naštěstí jsem je měla a kámoš je naštěstí praktický.
Holky se daly do snášení, každá jedno vejce denně, snáší v noci. Je blbý, že vejce jsou dost špinavá i když do kachníku dávám každý den čistou slámu.
Jinak jsou ovšem vynikající, opravdu výborná, plánuju po čas snůšky jíst jen vejce a k tomu zeleninu.🙂