..také se přidám s přání všeho něj….💐
..také se přidám s přání všeho něj….💐
💐
….držte se…hodně sil🌹🌹
..on to nemusel být chovatel, ale pouze přestupní stanice od mnozitele k majiteli, ale kdo ví…
.omlouvám se, ale první co mně napadlo, že je z množirny…
…no na facebooku jsou příspěvky, kdy se s tímto plemenem cvičí a jsou šikovné, jedna z nich má dokonce složenou zkoušku ZZO3, zrovna tak u nás po sidlisti chodí milá a mazlivá šibinka…můžou to být výjimky anebo mohou být v rukou někoho, kdo to s nimi umí..
..diky moc..musím přiznat, že mně to opravdu moc potěšilo…
Diky moc
Ó děkuji, těch zkoušek už je 15…no my jsme tam teprva druhý…ten jeden to má už kdysi z agility, pak přitvrdili a chtějí nějaké zkoušky ze sportovky…
..děkuju moc…ježíš to ne, už takhle mu pomalu a jistě nestíhám, ještě aby na těch fotkách blbnul🙂
.děkuju moc….no nebylo no, jakáž pomoc…taky jsem s ním strávila hodinu v koupelně, byli tam motýlci nadherní snoví, tak aby neudělal ostudu..
..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…
Ano, stane se a je to tragédie
…to je mi moc líto….moje kamaradka se teď během tří týdnů rozloučila s jediným synem 45 let (náhle ve spánku) a manželem 75 let (onko diagnóza)
..přijměte prosím hlubokou soustrast 🌹🌹
..moc moc držím palce🍀
🍀🍀🍀🍀moc moc strašně mocxdrzi vám oběma palce
Držím palce 🍀
Velká gratulace
..tak já už roky jenom sportovní a psí módu….musela jsem si na jaře kupovat šaty dceři na svatbu a to tedy pro mně bylo za trest…