..děkuju…měla jsem z těch speciálních cviků opravdu strach a pak velkou radost, když to dopadlo…pán byl moc ochotný , že se můžu obrátit kdykoli….za což jsem nesmírně ráda…
..děkuju…měla jsem z těch speciálních cviků opravdu strach a pak velkou radost, když to dopadlo…pán byl moc ochotný , že se můžu obrátit kdykoli….za což jsem nesmírně ráda…
…v sobodu v ZKO Břevnov náš prvni závod pro malá plemena dle ZMMP, bylo z toho 5. místo s 97 body ze 100…velkou radost jsem měla že speciálních cviků,které jsem tak měla možnost vyzkoušet v reálu a ty měl za plný počet bodů, z čehož jsem měla velkou radost neb se ve čtvrtek na tréninku rozbil a dělal velké číčoviny….na poslušnosti ztratil tři body, ale zase jsem vyzískala kontakt na pána,který tam závodil a umí velmi dobře poradit s těmi speciálními cviky…
Diky
.diky, tak ji tam odkážu
..dívky prosím tip na útulek, známá by chtěla měsíčně poukazovat nějakou částku, tak aby to nepřišlo vniveč…
..to jenom byla reakce na to, v čem to chtěly holky čistit a mazat…
..a nebude jednodušší koupit aport nový
….to je šikula…já bych teď aport chvilku vynechala, koupila nový a klidně ten cvik někde mimo zahradu, a opravdu jednou, dvakrát a velká radost a dost…já spoustu cviků, které Kelisovi jdou, tak jen čas od času opraším anebo třeba jenom část toho cviku anebo změním prostředí….prostě to pořád psa musí velmi bavit…
…tak ale to je všeobecná poučka, že pokud to pes, jedno jakého plemene, udělá dobře cvik a skončím to…pokud to přetáhnout, tak pak je to pes od psa, některý dril ustojí, některý už ne…ono to svádí, když to tak pěkně jde, ale musí se znát ta míra….
…myslím, že ano…Keliš s ním odhodil všechny akce a pravda, ještě nás nikdy nikdo nekontroloval…
..tak diky🙂
..ale tohle už je fakt vrchol,…
🙂no to by taky šlo
…Kriste co mi to ten mobil sesmolil, moc se omlouvám, já to psala ve fofru a neskontrolovala to…moc se omlouvám…
..no normálně to navlikneš na jrk a jarabibu zaháknešza ten jeden kroužek aby to zůstalo na volno be na stahování, ja tedy zahajuje karabinu za jednobz těch dlouhých ok…je to stejné jako u látkové nebo koženého stahováku, také to můžeš nechat na stahování nebo na volno
..to dáte s feňulí levou zadní…odložení je tam na pár kroků čelem ke psu cca 7 minut, jak jsem si to kdysi počítala pro sebe..
.Alenko je to tenhle…a je stahovací, ale na tom stahování nesmí u zkoušky být
..jste neskutečná…👍
..ha den trifidů…ale je to krása…a pesanům to moc sluší..
..tak gratuluju i tak…🌻krásná práce a těžká a hlavní je, že to pesana bavilo