💐
💐
….držte se…hodně sil🌹🌹
..on to nemusel být chovatel, ale pouze přestupní stanice od mnozitele k majiteli, ale kdo ví…
.omlouvám se, ale první co mně napadlo, že je z množirny…
…no na facebooku jsou příspěvky, kdy se s tímto plemenem cvičí a jsou šikovné, jedna z nich má dokonce složenou zkoušku ZZO3, zrovna tak u nás po sidlisti chodí milá a mazlivá šibinka…můžou to být výjimky anebo mohou být v rukou někoho, kdo to s nimi umí..
..diky moc..musím přiznat, že mně to opravdu moc potěšilo…
Diky moc
Ó děkuji, těch zkoušek už je 15…no my jsme tam teprva druhý…ten jeden to má už kdysi z agility, pak přitvrdili a chtějí nějaké zkoušky ze sportovky…
..děkuju moc…ježíš to ne, už takhle mu pomalu a jistě nestíhám, ještě aby na těch fotkách blbnul🙂
.děkuju moc….no nebylo no, jakáž pomoc…taky jsem s ním strávila hodinu v koupelně, byli tam motýlci nadherní snoví, tak aby neudělal ostudu..
..tak dneska si na klubové výstavě doletěl motýlek k metě nejvyšší, a tou bylo udělení KLUBOVÉHO ŠAMPIÓNA SPORTU…
Ano, stane se a je to tragédie
…to je mi moc líto….moje kamaradka se teď během tří týdnů rozloučila s jediným synem 45 let (náhle ve spánku) a manželem 75 let (onko diagnóza)
..přijměte prosím hlubokou soustrast 🌹🌹
..moc moc držím palce🍀
🍀🍀🍀🍀moc moc strašně mocxdrzi vám oběma palce
Držím palce 🍀
Velká gratulace
..tak já už roky jenom sportovní a psí módu….musela jsem si na jaře kupovat šaty dceři na svatbu a to tedy pro mně bylo za trest…
..tak ta je tedy parádní, ja moc na to šaceni nejsem, máme dva modely, jeden na menší zimu, druhý na holomrazy,ale tomuhle modelu bych asi opravdu neodolala..