Bobi vždyť to tam píše, že přítel kotě zaplatí,jen si nejsem jistá, zda počítá s cenou kotěte plus minus 15 a vice tisic…
Bobi vždyť to tam píše, že přítel kotě zaplatí,jen si nejsem jistá, zda počítá s cenou kotěte plus minus 15 a vice tisic…
🙂
…pravda
…nějak jsem nepochopila váš příspěvek…
…nevím jak to má vaše sestra s prací a bytim doma, ale ragdoll je hodně citlivý na samotu….
..není zač
.podívejte se na stránky klubu morčat …jinak .teď koncem měsíce březn For Pets PVA Praha 9 - Letňany
…nějak mi z toho vychází, že ne….do plemene se musí investovat aby bylo povahově takové jaké se anoncuje….na druhou stranu jim, ale člověk musí dát adekvátní podmínky a péči aby takovými mohli být i nadále…mám dva ragdolly od dvou různých chovatelek a splňují vše co o nich kde kdy bylo napsáno dokonale…holt to ale něco stálo a stojí…
…na takovéto kočce by se vůbec nemělo chovat…
..prostě pořádně to zvíře a nedá se naprogramovat…možná poptat se po povaze krycích kocoura a odchovu co jsou po něm….no tak zle bych to neviděla, i když samozřejmě je třeba pečlivě vybírat nového majitele….ale ona samota je také svým způsobem týrání a ragdollove jsou opravdu hodně citlivé a vnímavé kočky..
..to opravdu nevím, nežijí s vaší kočkou, můžeme se jenom tady dohadovat a předávat své zkušenosti ze života se svými kočkami….mám ragdolly naprosto klidné, pohodové, nic neničící a zachráněnou jakoperšanku, která opravdu řádí, pokud ji každý večer nepustím po domě (bydlím v bytovce), pak je spokojená a neotravuje, kočky, psa ani mně, respective lehne si ke mně, hladí mně tlapkou a vrni anebo spí…ale musí pravidelně alespoň několik hodin sedět na společné chodbě domu a pozorovat cvrkot…
….ragdoll bohužel velmi špatně snáší samotu….zainvestovat do druhé kočky…rady, které tady padly jsou od skutečně zkušených letitých kočkarů….lépe vám nikdo neporadí….
..to bylo první co mě napadlo..reklama…
..paní Lenka Šafaříková ch.st.Od šarecké skály….chová léta a dává tomu všechno.. je z Buštěhradu
..je nadhernej..tak ať se daří…
…tak ještě psala pani, že motýl běhal 30 kilometrů, ale ne denně…mezi 4. a 5. rokem zpomalil….ale dával tůry 20 až 25 kilometrů…tak si pak na běh pořídili malinu…
….souhlasím,znám dvě ze cvičáků….
….ono na túry kdy je možnost psa občas vrazit do batohu, je motýl ideální, ale ten běh je fakt hodně náročný…obdivuju tedy tvého syna….já teď s během začala, ale je to děs….mně bude stačit časem uběhnout rekreačně pár kilometrů…teď spiš jen pár kroků vzdycky popoběhnu a delší dobu jdu ostrou chůzí….
…no ono když se zamysliš, tak je to pořád křehký třikilový společenský pes a každodenní 15 kilometrovy běh by opravdu asi byl nad jeho možnosti….ono je to jiné u chůze, kdy máš různé tempo, ale každodenni 15 kilometrový běh už je fakt naročný….jsou vhodnější plemena, ale i v jejich rámci si může vylosovat jedince, kterého to prostě nebude bavit, tak aby pak nebyl zklamaný….
..tak se tak nějak zatím všichni shodli, že každodenní běh 15 kilometrů dlouhodobě ne…..