Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.12.2024, 08:09:11
…..najděte si chovatele toho plemene, jejich webové stránky a která stanice vás nejvíce zaujme, tam napište, že máte o štěně zájem a proč vůbec, co od psa očekáváte a co mu můžete sama nabídnout…rovněž je dobrá cesta jít na výstavu, kde je toto plemeno vystavovane a popovídat si tam s jejich majiteli….občas bývají i na fejsu skupiny jednotlivých plemen, kde se dá komunikovat, píši tam postřehy a vůbec vše o životě s tím daným plemenem a je tam i sdělováno kdo zrovna má štěňata….
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 16.12.2024, 07:30:48
…jestli mohu, to asi nebyla hromadná nabídka,že odteď si všichni potykáme a jedeme dál….s několika lidmi jsem si zde potykala (není jich snad ani jako prstů na jedné ruce), a šlo to tak nějak zcela přirozen, prostě jsme si tak sedli, že to šlo samozřejmě ….velmi respektuji vykani a jsem moc rada, že to tady není tak, že kdo přijde automaticky si se všemi potyká…já i když si se spoustou lidi tady píšeme roky, bych si to u některých vůbec neodvážila navrhnout a to ne proto, že bych s nimi nekomunikovala rada, ake tak nějak prostě cítím, že to vykáni je vhodnější a nijak mi to nevadí, možná naopak?
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 15.12.2024, 16:42:13
…..děkuju moc….no navíc všechno z byhet jde ke kamarádům pejskařům, protože s touhle velikosti nikdo nepočítá a granule nežereme páč barfujeme….dostali jsme krásné lehátko pro velikost ovčáka, nádherný obojek, taky nic….jenom gumovou slepici, Keliš ji rozpitval za pět minut a cestovní skládací misku s víčkem, tu užijeme, je menši ale hluboká….
Zdravím, tak dneska definitivně ukončil Keliš letošní sezónu a po čtyřech zkouškách získal první místo na svém jediném letošnim závodě na našem cvičáku a to na Memoriálu Stanislava Skály v kategorii dle ZZO1 s 93 body.