….to je požehnání, tak až se mají čile k světu a vše i jejich mamca jsou v pořádku….
….to je požehnání, tak až se mají čile k světu a vše i jejich mamca jsou v pořádku….
….brambory, kořenová zelenina uvarena v osolené vodě, sterilované okurky a hrášek, vajíčka vařená, dochutím lákem z okurek, soli, plnotučnou hořčicí a majonézu….dávala jsem ještě cibuli, ale mamča nesmí, tak jsem začala dělat bez a hdo chce, tomu dodělám s cibulí….
..krásné fotky….
💐
….tak ať se co nejdříve uzdravite….
..oni jsou fakt úžasní….
…ona je fakt nádherná….
….to je mi strašně moc lito….
….moc mu to sluší….
..poklidné prožití svátků Vánočních že srdce přeje Eva s Kelišem….před chvílí dorazil stromek a náš Eda má opět přechodné vánoční bydlení..
…děkuji moc…
Jani přeji Ti.pohodové prožití svátků Vánočních, hlavně a především zdraví a pak osobní a pracovní spokojenost…
….tak ať se lov zdaří….
….tak si vemte číču z útulku….kamarád je měl a měli režim venku/v domě jak se jim zachtělo….I když byli v Praze, lovili myši i potkany…vozil si je i na chalupu a tam ve stejném režimu….jedna se dožila takřka 20 let a druhá 18 let…I když se se psem v domácnosti nesetkali, mého na návštěvě tokerovali a časem si zvykli tak, že občas vedle sebe i leželi….
…krásné…..
…..mamča také vše pasíruje, ja nezavařuju….
…..mamča také vše pasíruje, ja nezavařuju….
….diky moc🌻
💐….ano tohle všechno je štěstí a už vůbec ne samozřejmost….jak se to všechno venku mele čím dál víc si uvědomuju, že to není není samozřejmost a jaké je to štěstí, že vezmu psa a jdu si s ním zatrenovat nebo jen tak ven,že jdu do práce a z prace se vrátím do bytu, který si léta piplam podle svého, že mně dcera včera pozvala na zkoušku svatebnich šatů, že se vnuk i přes sve zdravotni peripetie ve škole drží, že ač už mám starou maminku, pořád ji to myslí a je soběstačna a kdykoli s čímkoli za ní můžu, a já že zdravitně funguju jak funguju …a až letos mamča řekneu štědrovečerní stolu tu větu co každý rok a to “abychom se příští rok sešli zase ve zdraví a stejném počtu"budu víc než kdy jindy tohle vnímat a moc, moc si to přát….
…ale v dobrém samozřejmě, koně miluju a jako náctiletá hsem jezdila…..moc bych chtěla, ale už není kde a taky se teď už bojím úrazu páč už léta pokročila a bydlím sama, tak kdybych si hnáty dolámala bylo by to dost krušné….