🍀
🍀
..klikat můžete i propiskou aby byl zvuk jiný…
💐ať jste brzo všichni v pořádku
….možná že jsem to špatně napsala🙂
…kdepak, naopak…
…kdepak mám ho a jsem max spokojená….ze začátku jsem byla hodně opatrná, ale teď už mi v puse drandí jedna radost a lituji, že jsem si ho nepřála nebo nedopřála dřívávějc….a jednak pocit měně práce lépe vyčíštěno a jednak menší spotřeba pasty….
..on Keliš ty oblečky nesnasi, takze opravdu jen tam kde postáváme a je velká zima, jinak ho netrapim….
….řešila jsem kdysi s chovatelkou a ta děla, že pokud se hýbe a není mráz veliký ve kterym by šel na dlouhou túru, tak bez….takže oblékám jen když je opravdu hnusně a musíme čekat na bus nebo tramvaj…..jinak pokud litá i ve sněhu tak je neoblečen….nakonec i na cvičáku mívá odložení v zimě, dešti, námraze a ve sněhu, vichru ledovém sice max 7 až 10 minut, ale bez oblečení, takže potřebuju aby byl zocelený….
🍀
…tu knihu jsem četla před delší dobou, mnohé vysvětluje….
😀
…ano Jaroš Bsí bible je jeho žák….mně by spíš zajímalo, kolik psů metodou ATA se pohybuje ve vrcholové sportovní kynologii a jejich výsledky…
….prostě MALINY…
….on by k nim obdivně vzhlížel, na barzoje on si potrpí jakož i tak nějak na chrty všeobecně…
… jako střapec by mohl posloužit Keliš 🙂
….to chápu, ale teď je nejdůležitější aby jste byla brzy v pořádku….🍀
…moc držím palce ať je lépe…
….já vím, ale obrany jsem mívala moc ráda a doteďka kdyz jsou u nás na cvičáku, tak koukám a vzpomínám…
..🙂jsi mně rozesmála, až na mně kocour obrátil hlavu co zas dělám…
..jak já vám dívky závidím….my tak max tohle….