…to nemá chybu🙂
…to nemá chybu🙂
…absolutně ne….
…moc držím palce ať je lépe….
…a mohu se zeptat k jakým obávám o zdraví kocoura skrz kuřecí krky jste dospěla, nějak mně žádné nenapadaji, ale ráda se poučím….
…já normálně také ne, ale na tyhle filmy se mnou prostě nikdo nepůjde….
…možná, že ta klidná, těžší plemena prostě nemají takovou potřebu všude do výšek skákat a šplhat ….
…mám štěstí, že mi ragdollove na linku ani sporák nešli, ostatně na tehlech dvou místech bych je fakt nedala …jedinej kdo se kdysi pokusl byla nalezena jakoperšanka, když jsem jí na tě lince spatřila hmatla jsem po ní dost sprudka, pak už na linku nikdy nevlezla..
..a to já zase klidně jdu, protože na ty horory nechce nikdo koho znám se mnou chodit a vidět je prostě chci….výbuch v Mostě je tragédie…
..ta Substance má dobré recenze, ale propasla jsem jí…
Canko vy jste na ty horory, dneska jsem byla v kině na Nosferatu a vřele doporučuji….příští měsíc má být v kinech od Kinga Opice
….moc moc držím palce…
….rozumím a chápu…
….krásná fotka….
….moc držím palce a asi bych také jela jinam…tohle mi na ten psincaj moc nesedí, kdysi jsem měla u velkých psů a dalo se to zvládnout jitrocelovym sirupem a opravdu jen vykašlávali hleny….
..diky moc…
…děkuji Káťo a také Vám i Vaší rodině včetně té zvířecí vše nejlepší a hlavně hodně hodně zdraví po celý tento rok a samozřejmě nejen tento….Eva
….držím palce
…..to tedy…..
…všechno nejlepší ty okáči jeden chytrej, šikovnej a krásnej..
….hluboce vás obdivuju….👍