..hlubokou soustrast….přeji vše nejlepší Vám i Vaši rodině po celý příští rok 2025
..hlubokou soustrast….přeji vše nejlepší Vám i Vaši rodině po celý příští rok 2025
…takže takřka stejně…
….my to stihli teď v devět, když bylo na chvilku u baráku příměří a pak půjdeme až k ránu….
.. .děkuju
…příjemný zbytek Silvestra a vše nejlepší v celém příštím roce 2025 vám všem tady, vaším rodinám i vašim chlupáčům…
….venku to tedy u nás okolo domu práská co to dá už id odpoledne, ale doma to všechno v klidu pospává…
….myslím, že jsme si věkem vcelku blízko (já roč. 67)….ale stále nic…pořád s tou závislosti válčim a dost často prohrávám….
..ano psovoda…Dájo já jsem skoroslepá, takže mi ledacos unikne, tímto se vám hluboce omlouvám…
…..tam dělá můj nastávající zeť psovoda....
…..tam dělá můj nastávající zeť psovoda....
…je to možné 🙂
…obě krásná, ale ty dva běloušové na druhém to je TOP
….kočka nezahrabává…kocour je velmi důkladný….naštěstí povětšinou jsem doma, takže jakmile jde kocour vykonávat potřebu jsem připravena a hned seberu, protože pokud nestihnu, je stelivo venku po půl chodbě …
….dcera s rodinou bydlí v Krhanicich…jezdím do toho kraje moc ráda, je tam hezky a cesta vlakem je kouzelná…
….jak já vám rozumím…..prostě závislost jako každá jiná..mam to po mamince a ta po své…
…šťastná to žena ..tedy s tou postrádající chutí na sladké…
..to je fešák obrovskej….
….vše nejlepší všem zde v celém příštím roce 2025…..
..ale výchova psů opravdu není o zašustěni pytliku s odměnou….atoji za přečtení kniha “Svého psa nestřilejte” od Karen Pryorové a dá se právě velmi dobře aplikovat i na ta dítka….
. ..jste dobrá, já budu šťastná za kilometry tři vcelku ……