….určitě ne, ale i chov s PP nemusí vyhovovat po hygienické stránce…raději bych volila chovku, kde je únosné množství zvírat v čistotě chováno a odchovávano doma….už i kvůli socializace, kdy se celá rodina věnuje miminům….
….určitě ne, ale i chov s PP nemusí vyhovovat po hygienické stránce…raději bych volila chovku, kde je únosné množství zvírat v čistotě chováno a odchovávano doma….už i kvůli socializace, kdy se celá rodina věnuje miminům….
….na burzách to vždy tvrdili a je fakt, že jsem nic becitila,ale jsou dost agresivní a člověk z nich má respekt…ale už jsem někde četla, že i tyhle se dají ochočit na mazlíčky ..
….je..do konce roku…musí se vystoupit na Vysočanske a pak pěšky tramvají nebo busem…
.. ve Vysočanech nemocnice na metru Českomoravská….
….být ráda, jsou to kolikrát fakt boje, ale zase když návštěva v rozumnou dobu, tak opulentni pohoštění na dosah ruky….a koláče mají také famózní….
….no to je taky radost….ten můj je mladý, tak snad u něj už dožiju…
…no my je dřív měli o stanici metrem dal, ale pak je udělali i proti mému baráku v nemocnici a to jsou vám kolikrát boje abych nezašla….
…diky moc, naštěstí je mladý, tak snad u něj už dožiju….
….no já jsem s tímhle max spokojená, zuby nám hrozný, ale zachraňuje mi nemožné…kdybych ho měla před dvaceti lety, mám zuby povětšinou všechny svoje..a je to první zubař ke kterému se nebojím chodit….ty částky které u něj nechávám jsou v porovnání s ostatními slusné…a mám to k němu cca půl hodiny cesty MHD…dohodila mi ho kamarádka, která u něj dělala sestru a jsem velice ráda, že ho mám….navíc třeba dentální hygienu v rámci preventivní prohlídky mám 2 x za rok zadarmo…..
…no snažil se ho zachránit, hrál si s ním skoro hodinu, než to vzdal plus navyšování anestezie, prý jsem zase tolik neplatila podle znamych co na obdobnem zakroku byli…..
…minulý čtvrtek mi trhali osmičku plus šití a platila jsem 1 300 korun…nejprve mi ji odvrtával v rámci zkoušení zachránil, ale nešlo to, protože prasklá, tak jenom několikrát přidal anestezii a vytrhnul jí…
…..no mamce ohledně těch srůstů má také tohle riziko, dělají ji to v plné narkóze a nějakou zvlášť tenkou hadickou….
…..vy tedy máte zážitky….no mně to ostrikli, bylo to takove sladké, ale kdyby ne, tak by se také asi nic nedělo….
….mamča má plné břicho srůstů a tě to tedy dělají v anestezii…já mám gastro proti baráku a dělá tam sousedka z baráku sestru….I přes to, co mi cvrnkli do žíly jsem byla opravdu plně při vědomí…ty lahůdky libeřské jsou přímo v budově nemocnice a fakt to bylo blaho nezměrné….
..oprava nakráčela do lahůdek..
…..tak díky za recenzi, litovala jsem, že jsem propasla, tak už nemusim……
..ja…a není to strašný….prispat jsem se nenechala, jen něco do žíly, ale tehdy se báli dát mi toho moc, že jsem hubená a že by těžko odhadli kolik toho dát…vše jsem vnímala a tak jsem krasne viděla na kameře a doktorka mi vše popisovala….je to takový zvláštní pocit, ale ne bolest…v jednom úseku nemohli hadici projít, ale opět nic strašného….vadila mi ta příprava ta jo a ten den strašná žízeň i když jsem pila cca 4 litry toho projímadla….po zákroku jsem věděla nakrájená do lahůdek a doma spráskala chlebíčky a větrníky a bylo to blaho….za měsíc jsem šla na gastro a tohe bez přípravy a přežít se to dá taky…..a já jsem strašně srab, takže pro vás Bobi to bude legrace, po tom co mate za sebou a držím moc palce aby vše bylo v pohodě
…a tazatelka by mezi ně mohla strčit ruku….
..hádala bych o deset míň….a moc vám to sluší….
…kočka….ten věk bych vám opravdu vůbec ale vůbec nehádala…vypadáte velice mladistvè a to na obou fotkách….