..také držím palce 🍀
..také držím palce 🍀
…to je mi moc lito, ale je to krásný věk….
🌹velká gratulace
…myslím že Žinka se svým sebevědomím, šikovnosti a tím, že dělala modelku opět přehání….ono fakt záleží jak se to řekne a kdo to řekne i kdyz ta slova nemusi být příjemna významově….já celý život poslouchám od mamči, ať se sebou něco dělam co se týká malování, upravenosti a oblékání, ale vím,že mamča mně miluje, mysli to dobře a v ledačems má pravdu….ale pouštím to jedním uchem tam a druhým ven a chodím jak je mi přijemno a vyhovuje mi….
..držím palce …ta kočka tam neměla co dělat,její boj….
…to mně moc moc mrzí…držte se….
…všechno nejlepší Bobi💐
..dneska jsme si na cvičáku asistovali vzájemně na střídačku ve čtyřech lidech….boxer, dobrman, rtw a motýl..
..děkuju🙂
….pro mně sportovní chůze s pidi psem velký problém, protože nemám orientaci pořádnou, kde zrovna pes je…takže teď se učím chodit rovně nečučíc na psa já s tím, že na place se mnou někdo je a přesně mi říká jak pes jde a kdy odměnit….když trénuju sama orientuju se v prosklených částech budov, podle stínu psa a tak všelijak podobně….a ještě umím vytočit levé oko abych alespoň trochu viděla na psa, ale za to jsem káraná…
..všechno nejlepší 💐
…já se vždycky divím do čeho všeho je také možné duši vrazit…
….to už bohužel nějakou dobu nejde….váš pes musí mít adresu totožnou s vaší….takže do ba kdy byl pes hlášen za pár korun u babičky na venkově již dávno pryč…
..taky od namky slýchám celý život….
…jak říkám, je to individuální, ale zase mně by nevyhovovalo odpadnout večer, tak jak píšete..
…každý to proste máme jinak….mně to takhle vyhovuje, ale chápu, že jinému nemusí….
..to já si chodím na hodinku lehnout po “o” a pak zase jsem poměrně čerstvá až hluboko do noci….
…ono se toho také víc pak stihne…
..Dobré ráno, no já občas vstávám brzo anebo ponocuju…
..tak každý ne, viz., příspěvek o něco dříve o moji mamince….