..píši, že má různé odstíny hnědé…
..píši, že má různé odstíny hnědé…
..je i v barvě hnědé….a černo-bílé, ale to jsem nikdy neviděla…
…já vím, rozebírat se to tu i…
…předpokládám že ano…horší je, že to šíří mezi své ovečky…
..onehdá jsem slyšela tento nazor: psa krmim kvalitnimi granulemi, protož v nich je vše, co pes potřebuje…pokud se barfuje, musí se každý měsíc se psem na rozbor krve aby se zjistilo, že je pes zdravotně v pořádku a na to já nemám, proto krmim těmi kvalitními granulemi…
…tak uvidíte jak vám to bude vyhovovat…
..kupte si Bobčo bosoboty a začněte chodit do přírody, máte to zadarmo krom investice do bot, a bude to prospěšné celému tělu….já těm položkám nějak nevěřím….
..plus nesnáším ty, kteří si z takových produkci zvíře zakupi …osvěty je všude dost…. Takže vymlovat se na to, že dotyčný nevěděl už je opravdu nesmysl..
Dajo nejjednodušší je podívat se po svých sousedech co a jak u nich rodí za stromy a kvete a roste v zahradách a to si pořídit, od nich anebo z blízkého zahradnictví… výsledek je povětšinou zaručen…
…jsou nádherní oba dva, ale u té druhé fotky mně proběhlo hlavou “ty máš kukadla jako dvě zrcadla”
.ano to ano…třeba bych poznala, nikdy jsem nemusela řešit…
…ale tak u běžného kotěte to tak nějak odhadnu, ale u těch velkých koček, krom mimina už asi ne…kdysi si kamaradka přivezla od chovatele 13týdenniho ragdolla..manžel ji neustále tvrdil, že se nechala napálit, že musí mít o dost starší kotě a nic si nenechal vysvětlit neb to stále srovnával s koťaty ze vsi…
…jenomže, to zase poznáte jenom vy anebo znalec tohoto plemene….
..ještě jak doložit, že to kotě je opravdu po rodičích, kteří na místě byli a že je tak staré, jak se tvrdí…
..je to marný, je to marný, je to marný….víc už k tomu nebudu psát…..jenom snad, že do tak těžké kočky z domácího množení jako je plemeno MCO, jde fakt jenom ten, kdo cokoli z informací o tomto plemeni ignoruje…
..útulek JIMLÍN jeden kocourek a dvě kočičky cca 6 něsíců na mně vykouklo…jsou na Fb
..moc děkuji, ale nechvalme dne před večerem, víš jak to se stopama/na stopách bývá….no on to povětšinou vždycky kazí psovod🙂hele Framik je prostě svůj a je to skvělý pes, který měl šťastnou packu ve výběru paničky…
…no oni to mojí ragdollové také umí pěkně venku roztočit ten měsíc, co jsou se mnou vždy v létě na chalupě…
….je, respective bylo vždy všeobecně uváděno, že kočka jako samotář může být chována v bytě sama…dnes už je to vyvráceno, že nikoliv,že sice mohou být kočky, které budou to jedináčkovstvi preferovat, ale to jsou výjimky…a hlavně kočky si pořizují lidé, kteří nechávají většinou kočku dlouhou dobu doma samotnou a ta kočka dle nových poznatků trpí…navíc člověk si nebude vždy s kočkou hrát v pozdních hodinách a hrát s ní občas trochu divoké kočičí hrya nebude s ní spát v jejím pelíšku a pečovat s kočkou o sebe navzájem…prostě vzít si dvě koťata popřípadě ke starší mladš anebo naopak je většinou výhra v loterii a hodně to člověku ušetří…
….asi na to holt není…