..děkuju🙂
..děkuju🙂
..děkuju….
..děkuju moc….jsem velmi oblíbená mezi kamarády pejskaří, kteří jsou Kelišem občas takto obdarováváni…
..děkuju moc🙂
..dneska Keliš na Ulmanově memoriálu vyhrál s 90 body v kategorii UPR2…byla to jedinečná šance startovat v téhle kategorii, kdy nám snížili metrovou překážku na 40 cm a mohla jsem mít lehčí aport….
..držím palce….
….víš kolikrát já při své slepotě šlápla na Keliše a časem vždy zapomněl…to se prostě běžné stává….neboj zapomene….
.bylo na stopařích…nádhera a klobouk dolů…
…buď v klidu mně se pes pravidelně vždycky rozbije týden před zkouškou a pak se to na zkoušku zase spraví…
..diky
..myslím, že ty zrovna ji určitě neuděláš….naopak pro rozhodčího fajn podívaná na prima briarda na place….
…u nás na cvičáku se dělá před zkouškami trénink, kdy je to i s nástupem, čtením čipů,hlášení a odhlášení rozhodčímu, tak aby si to ten člověk zkusil s plnou paradou a vedoucí zkoušky viděl zda tu ostudu na zkouškách udělá či nic…..
..je krásná
..to tedy
..ano, to vím tohle, to je u všech vysílaček…děkuji moc
….diky moc, no mně to jenom KE MNĚ pripada take lepší…já bohužel na tyhle zkoušky nemůžu, protože nesnižují prekážky ani váhu aportu, ale naskytl se mi závod, kdy to zpřístupnili i malým plemenům
A ještě jeden dotaz VYSÍLAČKA..ze základní pozice ujdu 10 až 15 kroků a sama psa vysílám rukou a povelem VPŘED - pes vyběhne já se zastavím a poté na pokyn rozhodčího psa položím?
….mám prosbu a dotaz…teď podle nového zkouška UPR2 ohledně ÁČKA přeskoku…psa nechávám před áckem, sama jdu za áčko a psa volám povelem VPŘED a když je pes nad áčkem tak povel KE MNĚ..anebo psa rovnou volám povelem KE MNĚ?
..není vůbec zač…
…držím palce, to dáte hravě levou zadní…
..Bobi to mně mrzí, že máte takové trápení, ale fakt to chce klid a dodržovat režim, otrava převeliká, ale jinak to nejde…