🌷
🌷
…u nás na cvičáku se specialky s malými plemeny nejvíce, tak právě sháním kde se dá,ale to OB mi prostě nějak nedocvaklo…
…diky moc..to OB mně nenapadlo, přitom to vlastně dělají s drivky, jedna holka od nás OB cvičí a je pokročilá, tak se zeptám ji….diky moc
🍀
Zdravím mám dotaz, jestli byste nevěděla, chci se psem na ZMMP, speciální cviky je práce s oredmety, naučit vyhledat na ose ztracený Předmět jsme tak nějak zvládli sami, rovněž aportovani odhozenych předmětů, ale nějak si nejsem jistá, jak naučit vyhledávání svého predmetu v řadě mezi cizími předměty. Co mně napadá, že pes bude nejprve z místa přinášet můj, pak dám vedle něj jeden cizí a pokud se dotkne mého odkliknu mu to, pokud to zvládne kdekoli, přidám druhý cizí a pak stejný postup až se dostanu na svůj počet mezi čtyřmi cizími…nikdo s tímhle nemá zkušenosti, protože se tohle už cvičí málokde…..ještě mně napadlo stejný postup, ale předměty by byly bez pachu a pak časem bych je vyměnila za cizí osobou napachované….jinak nevím jak mu vysvětlit, že má ocichat a přinést pouze můj předmět
Krásné Velikonoce všem
..veselé Velikonoce vám Bodlinkou i všem kdo sem chodí…
…malý velký Guliver z Fidelaku byl zapsán jako nejmenší pes s největším počtem zkoušek do knihy ČESKYCH REKORDŮ….neuvěřitelně výkonný tenhle mikropes👍🌼 on je fakt rarita ve sportovní kynologii
..jste fakt dobrá..klobouk dolů před vámi…
..gratuluju👍
.ty druhé právě skrzeva ty první, pokud se nechají, nebudou mít místo, takže pak můžou růst krivě, chce to vytrhnout co nejdříve…ale tohle by vám měla právě vysvětlit a pomocí chovatelka vašeho štěněte…
…jo ten mobil si občas píše po svém🙂
..hubana
..Idorku všechno nejlepší a hubená na ten tvůj krásný ňufák…
..diky…
..s mamčou je to jako na houpačce..a ano dcera se bude vdávat…j
..u nás jsou kočky spíš navázané na Keliše, i když je na ně dost přisnej…čas od času se poskadli kočky mezi sebou nebo se umyji anebo jdou spolu ven…možná, že by se ani nepostrádaly, kdyby jedna nebo druhá zmizely, ale když jsou dvě, tak mám jistotu, že když s Kelišem jednou za uherskej rok odjedeme a nejsme na noc doma anebo, když jsme spolu na celodenní směně v práci, tak prostě mají navzájem společnost a nemusím mít nervy, že chudák samojediný trpí doma sám…
…diky moc…no nevím, zda budou publikovatelné…
….no od ledna nějaké trable zdravotní s maminkou,.ale snad jakš takš dobrý….a pomalu chystáme s dcerou její svatbu….
..také moc zdravím Jani