..také moc zdravím Jani
..také moc zdravím Jani
…naopak jste velmi velmi bohatá….tohle co máte, se ani zaplatit nedá…
..koukala jsemvuz včera, to je jak sen….
..veliká gratulace…Framik je frajer
..velk gratulace 💐
..Framik je pašak….vždycky bylo nepsané pravidlo, že s háravkama na plac nee…
..chudák motyl v kleci, pro mně fakt nepochopitelné…no alespoň že ta opatrovnice….jó rakety, to oni tedy jsou, to jo….
..chudák,,tak ať je brzo v pořádk
🍀
..diky moc🌻
.děkuju🙂
.moc držím palce aby byl v pořádku ….
..držím palce
Bobčo, i když ta prognóza byla děsivá a všichni věděli, tak stejně to člověka zasáhlo, už jen proto, že byla tak strašně moc mladá….občas je to krutě nespravedlivé a člověk marně přemýšlí proč
🙂
..ale i u NZŘ musí člověk dávat pozor aby psovi tělem nenapovidal….
….diky, ale já tentokrát nic, já jenom pomáhala a predcvičovala s Kelišem,když chyběl pes do dvojice….no máš to tedy složitý a Framikem, ale základem je napomáhat na cvičáku tělem, neboj já to dělám taky, chce to prostě někoho, kdo tě bude opravovat….
…kokršpaněl je neskutečnej frajer…tak zúčastnění mají znát zkušební řád své daně zkoušky a vycvikar či kdo řídí příprav na zkoušky nemá co na vás řvát, akorat vas znervózni …u nás dnes zkoušky na pohodu udělalo 10 z 10…všichni byli spokojeni, rozhodčí pochválil….já trochu povely odlišuje aby pes věděl co se bude dělat….na odložení vsedě za pochodu mám “sedni" a na polohy na dálku, které se dělají z odložení v sedě mám povel ”sit"….dá se takhle psovi pomoci
..díky moc
..neskutečný….