..je nadhernej..tak ať se daří…
..je nadhernej..tak ať se daří…
…tak ještě psala pani, že motýl běhal 30 kilometrů, ale ne denně…mezi 4. a 5. rokem zpomalil….ale dával tůry 20 až 25 kilometrů…tak si pak na běh pořídili malinu…
….souhlasím,znám dvě ze cvičáků….
….ono na túry kdy je možnost psa občas vrazit do batohu, je motýl ideální, ale ten běh je fakt hodně náročný…obdivuju tedy tvého syna….já teď s během začala, ale je to děs….mně bude stačit časem uběhnout rekreačně pár kilometrů…teď spiš jen pár kroků vzdycky popoběhnu a delší dobu jdu ostrou chůzí….
…no ono když se zamysliš, tak je to pořád křehký třikilový společenský pes a každodenní 15 kilometrovy běh by opravdu asi byl nad jeho možnosti….ono je to jiné u chůze, kdy máš různé tempo, ale každodenni 15 kilometrový běh už je fakt naročný….jsou vhodnější plemena, ale i v jejich rámci si může vylosovat jedince, kterého to prostě nebude bavit, tak aby pak nebyl zklamaný….
..tak se tak nějak zatím všichni shodli, že každodenní běh 15 kilometrů dlouhodobě ne…..
….tak fyzicky dospělý trénováný motýl určitě…spíš prý jde o to, zda ho to bude bavit…
….dotaz jsem vznesla, odpovědí případné ti přetlumočim…
…děkuju….no mám motýla prvního a pravdou je, že deset až patnáct kilometrů svižnou chůzí dává s přehledem….je schopný dlouho plavat…celodenní výlet je také v pohodě…15 kilometrů běhu denně nevím nemám zkušenost, ale jsou na fb stránky sportujeme s papillony anebo papilloni s PP, tam bych se být tebou s dotazem obrátila….ale myslím, že postupně trénování papillon by problém neměl mít….nebo se můžu zeptat já….
…ale u vás by to bylo zbytečné, my de facto začínáme….děkuju, ale on je to opravdu teprva začátek, tak snad to půjde…já už raději nic moc neočekávám a pak o to radostněji jsem překvapená, když to vyjde….
👍prostě dozrává jako víno a bude z něj skvělý sporťák…my se stopami teprva začínáme na čtverečních,xale baví ho to a 15 minut poctivě vyzobává…od neděle začnu ubirat kokina a zamyslím, že za chvíli bychom se mohli posunout dál…..
….mám ji dodnes..mně se zase líbil moc ten zrzoun..
….je nádherný…ať to vyjde, u vás se bude mít krásně….
..za mně bez opasku, ten je je tam na mně už moc, navíc jak sebe znám, bych si tou přeskou ničila oblečení, protože při své šikovnosti bych si tu tašku dávala přeskou k sobě…
..nádhera….
..naučit se boty uklízet…..jakož i vše co je v jejím dosahu a mohla by případně ničit….
🌻…..mamča jde na triselnou začátkem března, tak snad bude vše v pořádku
..hlubokou soustrast…🌹🌹
..myslím, že ji poslouchala i v rádiu…
….moje mamča ji pravidelně sleduje a moc si ji chválí a doporučuje…