..mně se také moc líbí..
..mně se také moc líbí..
.nějak začít musíte a začali jste moc hezky🌷
SUPER obr gratulace💐 a to bylo strachu…Jurištová je moc fajn a posuzuje velice korektně, taky mně pískala…to holky Skočdopolovic, a toho hovíka mají úžasného, teď mají štěndo, braly si hoví holčičku…snad mi tenhle závod vyjde příští rok, dneska jsem v práci a dovolenà takřka na nule…
..od rána držíme s Kelišem palce a tlapky🍀a jsme napnuti…
..nejednodušši je předat na nejbližš místní oddělení MP nebo PČR…
🍀
Framík je šikula, dáte to s přehledem..ja tomu pevně věřím 🍀
…no já jo právě taky měla na ovčouny a v pohodě…byla to kulatá kožená šňůra…tenkrát ji někdo přivezl na cvičák plus kvalitní na tu dobu karabiny…jeden kluk nám je tam dělal, prořezávání tu kůži a propletal tak, že nebylo zapotřebí ani cvoků na fixaci karabin, nevím jak bych to popsala….milovala jse ho, tedy to vodítko…
😀diky za typ
..fakt je to pan úžasňák…
…z přírodní kůže je stejně nejhezčí a nezničitelný…měla jsem před ix lety vodítko…pak jsem ho někde ztratila, ale oplakala jsem ho…
..teď jsem na to koukala….HEXA…obrovský výběr když jsem se koukla na nabídku a opravdu z vlastní zkušenosti už bych do jiného nešla…přemýšlím i o obojku, ale to až zase budou prodávat na nějaké akci..
..tak to se omlouvám…já to blíž nezkoumala…prostě to tam tenkrát měli a říkali tomu tak…pro mně bylo prioritou, že to vypadalo omyvatelně, byli to lehounké, malá karabina a modrá barva Kelišovi k očím…
…jek dostání v různých barvách a velikostech…dělají z toho materiálu i stopovačky a obojky…
….tak já měla ze zveráku obyčejné vodítko, které jsem před dva tři roky nazpátek, vyměnila za biothanové, koupené kdesi na závodech a je fajn, lehounké, dobře se otře anebo umyje a je tak pořád čisté…
..děkuju🙂
..děkuji….no a máme tady nové slovíčko “pokelišovat se” 🙂…určitě ano, budu držet palce..
🙂diky moc
…děkuju moc…žebřík on chodí, ale já z něj mám hrůzu, protože už mi jednou propadunul mezi šprušlema…tak ho mám naučenýho, že vyleze pár šprušlí a zůstane stát..tím je učiněno žádost,téhle disciplíně…nechci zkoušku za každou cenu,….
..děkuju moc..no ladili no, bohužel to vyšlo takhle… naštěstí je to takový pracovitý pejsek….dneska už zase dělá dojem, že se válel nějakou dobu na kanapatku a že by se něco mohlo dít, kde se to bere v tak malým těle, je trochu mimo moje chápání….