Nuz, to je neprijemne.
A preco si myslite, ze ma vredy? Inak myslim si to aj o svojej mladej, ale zatial som nic nepodnikla+ma ponicene crevo od parazitov, to viem.
Nuz, to je neprijemne.
A preco si myslite, ze ma vredy? Inak myslim si to aj o svojej mladej, ale zatial som nic nepodnikla+ma ponicene crevo od parazitov, to viem.
Pasta?
Injekcia do svalu?
Po sedacii takto potom zila.
A/alebo skripec. Nie fajka, skripec a kozna riasa.
A ano, zabit sa ziadny vet nenecha, no.
A nepichat ziadne zazraky proti ochrome a nezmyselne vakciny.
Neha je ok.
Ja nie.
Ano, je to neuveritelne.
Ano, to su moje drahe hucule a poniky. Draha Nehuska najma.
Ano, lutujem, ze nepijem alkohol.
Ano, som zrela na hospitalizaciu na uzavretom oddeleni.
…
Pomoooc….pomoc….chjo…
Ako??? Preboha ziveho, ako si jeden pon navlecie odpocku a vybehovku z druheho kona na/cez seba?????
Pomoooooooc!!!!
Hm, teraz som na UK liscich strankach videla, ze uz sa rodia liscata, vraj o 3 tyzdne skor, ako minuly rok.
Lisiak sa stara o druzku, tak ja dufam, ze nejaku nasiel a ze sa rozmnozil 🥰
A ze to zradlo bude nosit jej, nie hnojit mi tym pozemok…dufam, ze nejaka pani Foxova existuje, hoci teda ku krmivu ju nepriviedol, mi ju ukazat…
Ja som 20 minut po poziti Stilnoxu vyskocila na rovne nohy a o 05:30 som sla odhrnat sneh spred bytovky a vzala som aj dva susedne vchody, to je hypnotikum jak vino 😂
Vsetky tie biele hovna sa roztopili.
Druzstevnici mi donesu seno az buduci tyzden, takze este minimalne tri-styri dni im ho budem vozit v aute. S tym okienkom dolu je to peklo este take trosku vyzivnejsie. A absurdnejsie.
Jop, rok Kona zacal strasne, ale vcera som citala, ze zacina az od 17.2.? Tak neviem. Saga, zdielam tvoje pocity, njn. Kazdym dnom sme blizsie k jari, chichi.
Dufam, ze Neha a kol. dockaju mojho navratu bez pobytu na trati.
Pustim ich na starinu a pojdem na planinu. Este sa to aj rymuje 😂
Fox chodi striktne iba v Zlatej hodinke, takze sme sa teraz minali, podla mna ani nebol na nasej strane kopca, ked som zapadla, lebo moje kliatby a tyranu spojku musel pocut az do brlohu, z toho museli v okolitych jaskyniach opadat kvaple, chjo.
Ale masko vzdy zmizne a ako odkaz, ze tam bol vzdy nieco ukradne a rozhryzie, je to zlaticko 🤭
Sposob, ktorym som sa dnes dva krat pred pozemkom smykla tak, ze som rozmyslala, kde po prevrateni sa auto zastane a ci to bude iba na bok, ci na strechu, alebo sa skotulam pod trat, to nebudem opisovat podrobne, ani sposob, akym som bez rozbehu vysla ten kopec hore. Snezilo tak intenzivne, ze vlastne to, co som odhrnula a posypala ochvilu nebolo vidiet. Takze znovu…a znovu.
Autu som vylozila cestu kamenmi, zvysok vysypala tonami strku…a o 4 hodky som bola na jablonovskej pumpe schvatena, cela od strku a sena a premocena do nitky. Tam som aj zistila, ze mi samovolne zislo dolu okienko pre spolujazdca a nejde s tym nic robit. Sral sa ten hnusny sneh, ani pruhy, ani houno, akurat ladovy vzduch cez to stiahnute okno.
A tak parkujem pri miestnych potravinach a namiesto skla mam v okne sivu handru, vyzera to uchvatne. Dufam, ze to auto niekto ukradne a uz ho nikdy neuvidim!!!
Ale dosla som ziva.
Chjo…zasrate hnusne biele hovna, tak! Fuj to je😠
Pochybujem, ze dnes vobec dojdem na zachod, ci chytim pero do ruky, kamienky mam zapichane po celych dlaniach, ktore mi horia a trpnu mi prsty.
A nenozem zaspat, mudra mi predpisala Stilnox, ktory ma akurat tak prebral. Chjo, dalsie hypnotikum, co ma aktivizuje.
Nah, jebal to pes.
Za vulgarizmy sa ospravedlnujem.
Ale idu fakt od srdca 😂
Oj, to mne vcera vecer, netusim ako, vysla von za branku Neha aj Liska.
Zivot sa mi premietol pred ocami, tma, snezilo…
Ale kedze Kralovna je uplacana cukrom, dala si dat ohlavku a no problem.
Liska ostala snorit vonku, asi 3 minuty pred unikom dostala jednu po cuni, lebo do mna vrazila hlavou…no reku, uvidime. Ale tie 2 minuty treningu na target obcas sa oplatili, Listicka prisla na zavolanie, potom uz sledovala target a to bola taka pecka a tak uprimne som ju vychvalila, ze si dala dat ohlavku (obcas sa na to nervuje, ale stala, odmena bola) a potom sme sa vybrali trosku kracat od koni, iba par metrov a ta velkohlava zruda zastala na povel ako stary mazak, ta posluchala ako nikdy v zivote, uplne mi srdce plesalo!
Hucule si vsetko pamataju, uplne vsetucko a teda vcera mi precvaklo v hlave aj co sa Lisky tyka.
A ona to vie. Myslim, ze kone vedia rozlisit, kedy sa chvali tak nejak treningovo-vycvikovo a kedy je to skutocne nadsenie fakt od srdca ❤️
Cas a energia nie su, ale pri tomto plemene staci malo, nastastie.
Umanutost som zas ja nezazila u hucula, oni ked nie su pokazeni a su dobre motivovani, funguju.
To je celkom desive.
A v povode chyba otec?
Varaxi- velka vdaka, to je zaujimave, chichi a ludia nereptali, ked im zver zastavoval?
Ja som sa stretla bud vzdy s vychovanymi oslikmi, alebo v style “prosim dajte im vecer pred kastraciou ohlavky” a majitel opacil, ze ale oni nemaju ohlavky 😂
Pichat osla do zily je peklo, maju na krku extra fasciu a ich zily maju extra silne chlopne…ako, nakoniec som kazdeho na kastraciu uspala, ale prva isla sedacia do svalu…
Woooooooooow, tak to je nadhera ❤️
Mna vsetko.
Oooooo, tak tu knizku musim mat, vdaka za tip ❤️❤️❤️
Zila som na farme, kde bol oslik, ale bol vynimocne tichy, hykal, iba ked bol v lesiku a nevidel stado. Ked bol v boxe a nieslo da mu jest, tak vydal iba taky tichy zvuk a samozrejme rano vital cloveka, ale inak v pohode.
Pavy by som nedala asi 😂
Jeminenky, nie, ale moja tuzba po oslikovi po zhliadnuti stranok znacne zosilnela!!! 🥰
Buggyra, sorry za preklep.
Nuz, zial, musim skonstatovat, ze Garon pribral. Chjo 😔