Aktuálně: 2 399 inzerátů292 099 diskuzních příspěvků21 312 uživatelů

Příspěvky uživatele

Horsana

Horsana
Horsana 17.06.2026, 13:31:41 xxx.xxx.234.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 17.06.2026, 08:33:27

Dik, dufam, ze mi mudra uz konecne nieco da, hocico uz.

A idem do hor cez vikend, ha!

Horsana
Horsana 17.06.2026, 13:29:24 xxx.xxx.234.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 17.06.2026, 12:07:56

Iste, kazdy sme tu v jednom kole, za mna tiez nikto neodsluzi, neoduci, ani neobriadi kone, hovorim o stavoch, kedy clovek nic neciti, vsetko je ploche, akoby za sklom. 

Tazko sa to popisuje. 

Je to akoby cloveka pohltila nicota.

Horsana
Horsana 17.06.2026, 13:26:12 xxx.xxx.234.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.06.2026, 08:25:01

Aj mna, o tom sa velmi nehovori, max ze nespavost, a fakt, cloveka to zaskoci, co do perdele sa deje, kto som, co som.

Horsana
Horsana 16.06.2026, 19:55:11 xxx.xxx.234.76
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 16.06.2026, 11:35:01

Njn…preto si myslim, ze aj u teba uz moze perimenopauza vystrkovat rozky. Co rozky, prarohy z pratura.

Zial, aj okolo tychto veci sa nekonecne omielaju tie iste stereotypy, ze navaly, nocne potenie, nespavost, osteoporoza…

Invaliduzujucu unavu, neustaly brain fog, depersonalizaciu, derealizaciu, to uz vam nepovie nikto.

A je mi jedno, ze generacie zien predo mnou blabla.

Chcem sa vratit do vlastnej hlavy a tela a fungovat ako ludska bytost, nie ako robot, lebo zapnut autopilota vie kazdy, zit a nieco zo zivota mat, tak to bohuzial momentalne nehrozi. Vsetko je ploche, bez radosti, ako keby ste sa pozerali na zivot spoza mliecneho skla.

Uzkosti, ktore pridu sa nedaju zmiernit benzakmi.

Paneboze, keby som mala tusenia, co to so mnou spravi, budem radsej jest drmek a suchat nohami.

Ale nie, lekari a veru aj okolie (styl budes mat pokoj, je to super)…chjo, skoda reci.

Zeny, nedavajte si to vybrat, aj keby sa vam vajecniky mali roztiect na kasu…nikdy. Zvlast, ak mate uz len jeden. 

Horsana
Horsana 16.06.2026, 11:24:02 xxx.xxx.234.103

efe, to ma mrzi.

Ja som uplne v hajzli, k unave sa pridruzili divne stavy, ktore zrejme suvisia s menopauzou, 19. mam doktorku, vydyndam z nej hormony keby co bolo, lebo kvalita zivota je o hovne.

Horsana
Horsana 12.06.2026, 13:47:48 xxx.xxx.234.93
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 12.06.2026, 13:26:04

Lebo pisem ako Tatar 😂

Osvedcilo sa mi seno, nieco zdibat  je ok, hlavne ak vyzeru to seno a ja sa tam dovalim v noci. Ale to nie su kulturne travy, to je skor ako pocit, ze nieco zeru a zabavia sa.

Seno davkujem, nesetrim, no ked pridem neskor, tak to zeru, ako po nas potopa. Maju proste hlad.

Slamu ignoruju a seno, zmiesane so slamou nechapu. Proste toto mi nepreslo…

Ak je seno, tak je spokojnost. 

Liska ma 3 roky, nevyzera inak, nez trojrocky na Sihle, bude to valec, ked bude starsia. Ta by potrebovala hektare pastvy, ktore nemam, alebo viac sena, lenze s viac sena vyzera Neha ako na foto…

Teraz sa pasu, ale to dva dni max a bude to spasene, mala plocha, to aby bola vsade elektrina.

Z druhej plochy musim odstranit kopy hovan, velmi sa tesim…po dazdoch to obrastie, zas bude co zdibat, no zas bude treba to seno, bez toho proste stradaju.

Nahubok u vasej kobyly je nezmysel, to by sla myslim s vahou dolu sialene.

Obrázek
Horsana
Horsana 12.06.2026, 13:04:45 xxx.xxx.49.13

No, ja tiez krmim len seno, to, co “napasu”, to je nic.

Vysledok- schvatena Neha ( tu tazko vylucit nakosenu travu a lucernu, no bola v kvete, casovo to nesedi) a kone ako bomby.

Ked su tak, ze seno doplnim neskor, ked len zdibu, viditelne splasnu. Liska ked nema seno ad libitum, vyzera ako skaderuka-skadenoha, nepaci sa mi to.

Teraz su na trave, ale mala plocha, dnes uz nesiem seno, ak bude v sluzbe klud. Trava je riedka, nie je kulturna, uz budu hladni, tutu nunu. Len biela pizda je asi stastna.

Horsana
Horsana 12.06.2026, 08:22:47 xxx.xxx.16.130

JanaJana- ona to nie je idealna fotka, no ja vidim tak BCS 5.

Nie je tucna, podla mna dost zhodila, ale fotky klamu obcas, ak nie su vzdy rovnake na porovnanie a v akom takom zootechnickom postoji.

Po Slnovrate sa kone zacinaju pripravovat na zimu uz. 

V dubnu vy mate travu? Lebo u nas bol toho roku prd makovy.

Horsana
Horsana 10.06.2026, 11:40:19 xxx.xxx.234.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 10.06.2026, 09:26:25

Nemam skill na male zvierata a raz som tak otravila zachraneneho kocurila, nastastie sme tam boli, ale to skakalo dva metre, oni vyskakuju vtedy, uf.

Umyli sme ho, vyplachli hubu a bol ok.

Ale to bol socializovany kocurik a stalo sa to v sedlovni.

Horsana
Horsana 10.06.2026, 11:33:36 xxx.xxx.234.11
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 10.06.2026, 09:49:09

Ved prave, ta macka nie je uplne normalna, echm.

Ale ku mne len take zvierata chodia…

Urasteny, na pohlad normalny kocur ma obchadza 15 metrovym oblukom, zradlo ho nezaujima, znackuje teritorium, mna sa boji.

Dnes mam dovolenku, zasla som si so Skipkom na kavu do parku, ako velka pani a navlecena do siat.

Sportovych, ruzovkastych.  Nesmrdiacich a cistych, aaach, krasa. Nepristanu mi, ale citim sa v nich dobre.

Ten park je areal byvalych kupelov Anicka a ako mala som sem chodila s mamou sa kupat, su z toho aj fotky. Mama ma bodkovane dvojdielne plavky a usmieva sa, ja tiez, lebo vodickaaaa, clapky clapky 🙂

Su tu storocne stromy a smradlavy pramen Gajdovka, ktory Kosicania nazyvaju vajcovka, lebo ohavne smrdi.

Z casu na cas by sa clovek takto mal urvat od kazdodennych hovadin, v cistych, vonavych satach.

Kym pojde lapat poniky a bude zas odety ako posledny zebrak, smrdiaci, nadavajuci a tak 😛

Krasny den vam zelam 😘

Horsana
Horsana 09.06.2026, 19:21:27 xxx.xxx.16.130

Ponysek, co sa mu uz volala kafilerka je ako novy.

Ano, ano, dobry kortikoid, hlavne ak sa uziva ako ma, to je sasrak. Strasne ma bavi slovo sasrak 😂😂 Budem ho pouzivat, Zrzavci mi ho pozicaju, ze? 

Prosim, prosiiim, nebantujte s liecbou astmy, nenahradzajte lieky bylinami a ked kua mate plny suflik inhalatorov, tak ich laskavo treba aplikovat.

A tak vobec, ked mate namacat seno, namacajte a…proste nebudte tydyti.

Compliance je maalinkata, pri astme, njn…

Horsana
Horsana 09.06.2026, 19:05:47 xxx.xxx.16.130
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 09.06.2026, 13:25:52

Fox zo svojich maniodepresivnych stavov je teraz v manickej faze, neboji sa, zerie, vyznamne pozera.

Hlucha macka je schopna na posedenie zozrat 400 g salamku, alebo ohlodat na hole kosti cele velke kuracie stehno. Napriek tomu vyzera ako netvor z cudzej Galaxie a znacne ma znervoznuje, lebo po krme si lahne a zaspi na mieste podla mna pre macky nevhodnom, napriklad na kopke hnoja, ci kuse betonu. 

Trapi ju hmyz, ako Foxa, no kedze hladkat sa raz da, raz neda, bojim sa, ze by som jej pipetu dala blbo a ze si ju olize a otravi sa, uz sa mi to raz podarilo, echm…a ona sa vyhryzava v kuse.

Horsana
Horsana 09.06.2026, 12:59:40 xxx.xxx.49.13
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.06.2026, 06:36:00

Vcera, ked som sa o polnoci vratila od sialenej pani s tazkym osudom a astmatikom, co sa vyborne liecil bylinkami, ked tu zrazu skoro umrel (sla som tam povodne utratit umierajuce zviera, nahodou vedlajsia dedina, mna si blazni najdu vzdy a vsade, ej, aky to sasrak tie kortikoidy, zazitok este popisem, lebo to bol zatial asi najhorsi bizar, aky som zazila), skarany biely ponik uz bol mimo ohradnik.

Napriek tenznej bolesti hlavy som ju strieskala jak hada, to sa priznam. Ovladala som sa do chvile, kedy som ju, uz pripnutu, chcela voviest dnu, ale nie, lebo ponicek nechcel a ked ma potiahla, tak bol koniec debatam.

Nerada tento vyraz pouzivam, ale zvysok koni velmi dobre vedel, co sa deje, este aj Gustav. Boli myslim velmi radi, ze ostali na spravnej strane pasky. Stali tam nastupeni jak husari.

Este tomu dam sancu, pojdu na travu, nech z nej seru tyzden a otoci im kopytne kosti, urobim poctivo obvod, vykosim a strcim jej rypak do pasky pod prudom, ale ak mi dovtedy znici priesady, alebo odvedie kone na hlavnu cestu, putuje obratom prec.

Ak ju dovtedy nezrazi Gemeran. Co by teda mohol.

Ale iba ju.

Horsana
Horsana 08.06.2026, 19:48:15 xxx.xxx.234.54

Vedeli ste, ze existuju zlte ceresne?

Ja nie, kym som ich predvcerom nenasla v dzungli vedlajsich zahrad.

Mnozstvo, ktore som nasledne skonzumovala by sa dalo oznacit ako doslova neludske 😂

Horsana
Horsana 08.06.2026, 19:12:08 xxx.xxx.234.54

Dnes som vstala bez budika o 4:00, nadherne, vlahe rano, koniky dostali ranajocky, ja som si sedkala s kavou a cigou a v tom puk…a ta biela @#%& pretrhla spodnu pasku a nasledovana vernym sluhom sa jala ohryzkavat travicku na vinohrade, kam maju vstup zakazany.

Kym hucule sa pasky strania, ta biela mindza, och…och….

A hadajte kto sa z tych 20 minut, kym som prekliala cele jej pokolenie a vyfajcila pol krabicky zosral akousi ciernou kejdou?

Gustav.

Chjo.

Horsana
Horsana 08.06.2026, 14:12:31 xxx.xxx.49.13

Nase pracovisko je oproti patole.

Za posledny tyzden som, kedze to vozia ako odpadky na korbe, ledva zamotane do cierneho vreca, videla 6 zastrelenych medvedov. 

No, medvedov, strielaju a nosia sa k nam iba medviedata, cca 1,5 -2 rocne. Rozstrielane su na kasu, crci z toho krv, je to mrdnute na smradlavej zasratej palete a ti ludia na to sahaju holymi rukami.

Ked su zo zasahoveho tymu, tak este Hiluxu zaparkuju krizom cez ulicku a zacnu hadicou striekat tu krv smerom k nasim stajniam.

Cloveka zo zasahoveho tymu poznate tak, ze ma bradu a je to uplny kkt.

Dnes prisli najprv chlapi z TANAPu a ti podla mna mali celu cestu erekciu, ze mohli rozmrdat medvieda, lebo “chodilo do zahrady a ludia boli nervozni”. Nenavist a odpor z tych ludi srsala na 100 metrov, kolegyna, ktora prisla nakuknut a zila v domneni, ze v NP ludia miluju prirodu a zvierata sa z toho zrutila.

To kazdy videl, ze by to najradsej vzali samopalom a este poistili Napalmom.

A z Fatry je na ceste dalsia medvedica, zastrelena.

Tipujem, ze kedze je ruja, tieto pocty este stupnu.

Prestanu utoky?

Jasne, ze nie, kedze sa evidentne vo velkom strielaju minulorocne mladata. To sem vozia ako odpad, vacsie medvede asi koncia inde, alebo si ziju z nejakeho dovodu dalej. 

Dpc, tento stat je strasny grc a vsetky SOPky a Narodne Parky a Zasahovi picusi a samozejme straz prirody, to je take cosi hnile, ohavne a nenavistne, ze mi je z toho velmi, velmi tazko.

Co sa tyka ochrany prirody, sme ako krajina v uplnej pé….

Horsana
Horsana 05.06.2026, 18:47:41 xxx.xxx.234.103

Aha, komu sa uracilo prist 🥰

Zemiakovu kasu zozral pred masom, je to labuznik 😂

Obrázek Obrázek
Horsana
Horsana 04.06.2026, 21:49:47 xxx.xxx.234.105

Spadlo extremne mnozstvo zrazok.

Voda samozrejme hned stiekla dolu, no poda, ci skor pseudopoda je teraz smyklava ako maslo.

Reku vyborne, 40 arov im odhradim, budu teraz na tom polhektariku kde maju seno, tam zatial nieco na zdibkanie dorastie a kym vypasu horny, bude to parada.

Tak som to prerobila a bola zo sebou velmi spokojna. Este som im aj posunula pasku na kus zelene, pastva to nie je, ale zabavili by sa.

V doline sa vyparuje, sla som sa pokochat pohladom a tie kurvy boli tam, kde nemali byt. Nasla som tycku na zemi, nepolamanu, elektrika funguje.

Uf.

Uf.

Velmi, velmi predychavam.

Velmi, velmi.

Akoze fakt velmi velmi velmi.

To, ako sa v tom slizkom kopci da chodit, to sa neda opisat, proste, akoby ste chodili po smyklavom blatku, figel je nespadnut. Chcela som, aby dorastla trava, nie, teraz su tam 4 metrove smykance od kopyt, vsetko rozryte a stupaje vsade, lebo asi si mysleli, ze za par hodin na pusti vyrasilo neviem co.

Horsana
Horsana 04.06.2026, 21:43:40 xxx.xxx.234.105
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 04.06.2026, 18:11:29

Ano, ano, dlahu ma teraz vysoku uz, ale je to junak 💪