Pripada mi, ze je to strasne davno, co prisiel a ono to budu len tri mesiace. A hoci s jeho stavom nie som spokojna, tak vidim, ked je to takto pekne zosumarizovane, ze veru spokojna byt musim. Nadmieru.
Dakujem ❤️
Leona- nuz, bolava je, no uz chodi ok.
Co Fox dokaze robit, to je uzasne. Naposledy privliekol nejaku handru a hral sa s nou ako pes, ked akoze ulovi plysaka a zahryzne ho a zacne s nim trepat.
Ja som robila ohradnik, Fox prisiel za mnou, bolo uz sero, tak som si myslela, ze ulovil nieco.
Nuz ano, ulovil handru😂
Potom som ho neskor videla, ako lezi dole pri borovici, v hline, co kone rozdrvili na piesok a pozera dolu.
Vzdy mam pocit, ze spomina na matku a na surodencov, tam sa totiz hrali.
V liskach je vzdy nieco trochu smutne, vzdy mi to tak pripadalo.
Nastastie vecer prisiel Fox a robil tu take veci, ze sa hral s kamienkami, lovil rysavky, zakradal sa, potom skakal do krikov, asi aj dve dal, lebo sa ozvalo take trochu ine schrapcanie.
Sada a laha si stale blizsie ku mne, cisti si packy a dokonca mi chcel ukradnut z nohy topanku.
Najuzasnejsie je, ze sa hra s Gustavom.
A tak som sa vecer chtia-nechtiac musela usmievat.
No a dnes je uplne novy den, dobre som sa vyspala, tak mozem celit novym vyzvam (kktinam sk#rvenym vy@ebavym, co zivot s konmi prinasa).
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 24.04.2026, 17:27:32
Lyridy, alebo co.
Aj jedna skolska kobyla mala koliku..
Rozmyslam, ake hormonalne dysregulacie privedu zenu k tomu, ze nielenze zje ako bonbony flasu kyslych uhoriek, ale ze aj vypije ten lak…coz som prave urobila.