»
Odpověď na příspěvek uživatele
Buggyra z 10.04.2026, 09:53:05
Tak Mr.Fox mi dobru noc dal, aj ma kusok vyprevadil, ale potom zmizol, on so mnou do lesa nechodi, iba po vybehoch a obcas rychlo zmizne, ani neposedka.
Vecer prisli moji horni susedia, ktori mu vzdy donesu asi tak 3 kg masa, tak asi mu bolo malo u mna.
A to som mu dala aj salamku, lebo ved chudacik a rano mi susedia zvestovali, ze prespava u nich na rohozke a ze mu dali toto a hento.
Dali mu tam aj nejaku tenku deku a tvrdili mi, ze si ju vie odtiahnut na slnko a tak spi.
Susedia maju vsade kamery, takze im nic neunikne 😉
Ona existuje aj druha liska, najprv som ju pocula, kym Fox po nasyteni sa dozobraval salamku, on to ale robi ticho, potom som ju zbadala vo svetle celovky a zmizla.
Kedze Fox na nu nereagoval, tak sudim, ze sa poznaju, mozno su rodina, mozno ju uz Fox vyskolil, neviem. Ale bola tam.
Mozno krmime dve rozne lisky, ktovie.
No a spanie vonku som prave aj chcela potrenovat s aprilovym snehom, mrzlo, ale ja mam dobre taborisko a do spacaku si do starej ponozky vzdy zabalim horuce kamene z ohniska, ktore tam predtym dam nahriat a to je iny komfort 🤗
A dlho som zistovala, co a ako a bol to riadny vystup z komfortnej zony, ale chcela som, tak som sa adaptovala a mam hore vsetko mozne, este aj grilovacie potreby 😂
Raz sme prespali v nudzovej miestnosti meteostanice na Kralovej holi.
A nieco sa tam stalo, lihala som ako Lazar, s bolestami chrbta, co ma dlho trapili a vstavala som ako znovuzrodena a bez bolesti, ktore sa uz nevratili. Hole linoleum a taky vichor, ze sme dvere museli priviazat o radiator spagatom, aby ich neodnieslo. Radiator nehrial, samozrejme. Bola to mala miestnost s jednou yzkou lavicou pri stene.
Vtedy som tomu dala druhu sancu a super.