Mno, Nonanko dostal vcera ATB a dnes mu je nejako blbje, dostal ich aj rano, teplotu si drzi pod 39, no stale ma rano jeho 38, 6.
Akurat teda 58 dychov mi uplne neurobilo dobre, my sme operovali, potom lezal a vydaval take stony ako v tu prvu noc a pozeral na brucho, no, reku, tak toto nie, aj sa zdal trosku tympanicky, spoteny, tak ako liecbu som zvolila vybeh s Foxy, zda sa, ze trochu poprdkal a lepsie, prestal sa potit, travu kosi statocne…mno…to mi bolo jasne, ze uplne dobre to tolerovat nebude…
Ja mam migrenu jak prase, chjo…jde je pekna jar bez vichru, kdeeee???
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 06.04.2026, 20:34:23
Ano, Panacurom, ale to mu bolo fakt blbje…mal po nom sivy, smradlavy trus a prestal zrat, nic nevyslo po 3 dnoch, tak som to stopla.
Equest dam tento tyzden.
Zda sa, ze sa povod teploty/horucky prezradil sam, dnes mu vyrasil pramienok hnisu na bedrovom hrboli a cele to okolie, najma dole, je zrejme tiez plne hnisu.
Ako, dnes veela behal, aj bol dlho vonku a prijem kasi super, je culy, zivy a odvsiveny 💪
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 04.04.2026, 10:41:43
Joo, trava a kase je nieco ine, nez vlaknite seno.
Fakt je nutne vysledovat ten prijem sena, ono to tak letmym okom vyzera, ze zerie, len moze za hodinu zozrat par deka. A nemusia mu ani padat zuvance z huby.