»
Odpověď na příspěvek uživatele
Zrzavci z 16.03.2026, 11:17:57
😂😂😂😂😂
No, typek nemihol ani brvou, dokonca sa tvaril, ze tak nejak patri do arealu, kona prevzal ako profik, preto kym som nezbadala napis na skatuliach, mne nic nedoslo. Vobec nic a indiciu mi tiez nikto nedal, heh.
Dakujeme, po sladkom sa len tak zaprasilo. Ani neviem, co presne na skatuliach stalo, lebo sestricka to smahom povykladala.
Dnes som este viac zmatena, nez obvykle, njn.
Najma teda zo Zoranka, popravde. Ono sa totiz neudialo absolutne nic, co by nasvedcovalo tomu, ze sa v sobotu vecer postavi.
On ani lepsie nezerie, ani lepsie nevyzera, ani menej nesmrdi od Molicare kremu, ani nic, proste. Nepribral, iba co mu zas o kus narastla hlava do dlzky. Dokonca podla mna schudol, zato vyrazne zmensil plochu tej velkej rany na pravom predlakti.
Ja by som povedala, ze odkedy sa pasie, uplne prestal zrat aj obyc seno, nema zaujem, max kasicku, miagany ovos a teraz objavil psenicne otruby. A to je vsetko.
On toho v skutocnosti prijme tak malo, ze tomu nerozumiem. Apetit ma striedavy, neda sa z jedneho dna, ci poldna usudzovat, kolko toho prijme za 24 hodin, nieco rozsype, nieco zje…
Lenze vcera nebol na trave vobec, tak ze by bral energiu na poskocenie zo vzduchu, to sa mi tiez uplne nezda.
Vlastne sa nic nezlepsilo a vsetko sa zlepsilo.
Rozhodne z toho nie som mudra.