Ano, mala.
Je to pre nas celkom utecha.
Ano, mala.
Je to pre nas celkom utecha.
Foxi je kobyla, Mr.Fox je ok, rano som ho krmila.
Spadla v boxe, musela si pretat nejaku cievu, utratili sme ju, prave sa pitve, melanomy uuuplne vsade….
Foxinka to ma za sebou, zial…
Wooooooooooooow 😲😍😍😍
Joj, on tu robil huste frajeriny, raz sa skoro strtkal, ale dobrzdil a skorigoval sa, z coho usudzujem, ze sa neurologicky polepsil 😉
Kobyla na prd, nedavno spadla v boxe a vyrobila si strasny hematom na polke perdele.
Ale aj ona ma svoju prvacku a do vybehu toho najkrasnejsieho kona pod Slnkom, berie lieky od bolesti, umyva a patle sa jej to…nuz, tam sa zazrak nestane, no aspon ju ma niekto rad…
Zada??
To je asi len opticky klam 😂
Ale pokial by mlady pan racil ryzovky, tak to bude uz ine kafe, skoro.
Dufam, heh.
Vcera zozral ryzovky, dnes tu cvala a cvala.
Sedim v kancli tak, ze na nich vidim, Nonanko natankoval nejaky behaci benzin 😂
Ano, ustali to, este dva dni boli taki spomalenejsi, ale v nedelu uz sa Gustavo hral s Garonom a vyzerali ok.
Mr. Fox je na kopci milacik kazdeho. Jeho navsteva v taborisku ma prekvapila, ale bolo to velmi mile, hlavne ako vzdy nieco uchmatne, hehehe. Topanky na noc nechavam na strome, pre istotu 😉
Zoranko v nedelu dobral ATB, vcera bez akychkolvek liekov TT max 38,1 °C, uvidime dnes.
Pri osetrovani ran sa chvilu skusal spravat ako kopava zmrdna mulica, chichi, akoze velmi zmrdna mulica. Vyrastol. V pondelok vaziaci den.
No a musime spravit RTG kopyt, ta laminitida im dala zabrat a potom nejak tento kotektury…
Tam je velmi kratka viremia, kebyze nepridem skoro rano, neviem o tom.
Titer ma velmi vysoky, nie je o com, bol to WNV.
Neha…
Gustav a jeho cukatura…
Moji problem nemaju, len zbytok, co, ostava doma robi dramata. Hucul, konkretne.
Dnes vezme von Lisku, Garon chudak bude mat stres.
S ponikom sme chodili 10 m od koni, vratili sa, zas 10 m, vratili sme sa, 12 m, navrat a tak postupne.
Po tretom dni opakovania kone na ponika tento a ponik vliekol dieta na prieskum nejakych cesticiek od zveri.
Noo, preto chodi aspon s tou kobylou von, do roka vyrastal v stade, pozna konsku rec.
Ludia mu posluhuju, on to vie, to je pravda 😄
Akurat kobyle sa pohorsilo, ona je prezrata melanomami, skoda jej, je to zlate zviera.
Zoranko ma prvacku.
A ona mu vzdy upletie nieco velmi, velmi esteticke 🥰
Tak Mr.Fox mi dobru noc dal, aj ma kusok vyprevadil, ale potom zmizol, on so mnou do lesa nechodi, iba po vybehoch a obcas rychlo zmizne, ani neposedka.
Vecer prisli moji horni susedia, ktori mu vzdy donesu asi tak 3 kg masa, tak asi mu bolo malo u mna.
A to som mu dala aj salamku, lebo ved chudacik a rano mi susedia zvestovali, ze prespava u nich na rohozke a ze mu dali toto a hento.
Dali mu tam aj nejaku tenku deku a tvrdili mi, ze si ju vie odtiahnut na slnko a tak spi.
Susedia maju vsade kamery, takze im nic neunikne 😉
Ona existuje aj druha liska, najprv som ju pocula, kym Fox po nasyteni sa dozobraval salamku, on to ale robi ticho, potom som ju zbadala vo svetle celovky a zmizla.
Kedze Fox na nu nereagoval, tak sudim, ze sa poznaju, mozno su rodina, mozno ju uz Fox vyskolil, neviem. Ale bola tam.
Mozno krmime dve rozne lisky, ktovie.
No a spanie vonku som prave aj chcela potrenovat s aprilovym snehom, mrzlo, ale ja mam dobre taborisko a do spacaku si do starej ponozky vzdy zabalim horuce kamene z ohniska, ktore tam predtym dam nahriat a to je iny komfort 🤗
A dlho som zistovala, co a ako a bol to riadny vystup z komfortnej zony, ale chcela som, tak som sa adaptovala a mam hore vsetko mozne, este aj grilovacie potreby 😂
Raz sme prespali v nudzovej miestnosti meteostanice na Kralovej holi.
A nieco sa tam stalo, lihala som ako Lazar, s bolestami chrbta, co ma dlho trapili a vstavala som ako znovuzrodena a bez bolesti, ktore sa uz nevratili. Hole linoleum a taky vichor, ze sme dvere museli priviazat o radiator spagatom, aby ich neodnieslo. Radiator nehrial, samozrejme. Bola to mala miestnost s jednou yzkou lavicou pri stene.
Vtedy som tomu dala druhu sancu a super.
Oj, dala by som mu deku, ked je chladno.
Ta dokaze divy!
ASI to je “moj” fox, ale ista si nie som 😂
🤭